خدمت به ایثارگران و خانواده شهدا از افتخارات دانشگاه جیرفت است.
رییس دانشگاه جیرفت گفت: خدمت به ایثارگران و خانواده شهدا از افتخارات دانشگاه جیرفت است لذا در راستای ارج نهادن به مقام والای خانواده شهدا تلاش خواهیم کرد.
به گزارش راوبط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در دیدار با دانشجویان شاهد و ایثارگر که با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن ماه میهمانی خداوند با تاکید بر لزوم خدمت رسانی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران افزود: دانشگاه جیرفت خدمت به ایثارگران و خانواده ‌های شهدا را افتخار خود می داند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه مردم ایران عزت خود را مدیون شهیدانند، گفت: اگر نظام جمهوری اسلامی چون مشعل پر فروغی چشم امت اسلامی را روشن کرده است، این به برکت خون شهیدان و فداکاری و صبر خانواده‌های شهدا و ایثارگران است.
دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که شهیدان بهترین الگو برای جوانان هستند خاطرنشان کرد: دانشجویان شاهد و ایثار گر نیز باید الگوی سایر دانشجویان باشند و در این راستا باید تلاش کنند در همه بخش‌های آموزشی و فرهنگی پیشتاز باشند.
وی با اشاره به برخی اقدامات دانشگاه جیرفت برای تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگر بیان کرد: تلاش خواهیم کرد در هر نیمسال یک نشست با دانشجویان شاهد و ایثار گر برگزار نماییم و مسائل و مشکلات آنها را بررسی و تصمیمات لازم برای رفع آنها انجام گیرد.