آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1396 در دانشگاه جیرفت برگزار شد
نماینده تام الاختیار در برگزاری این آزمون ها گفت: آزمون دوره های باآزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1396 با حضور بیش از دو هزار داوطلب در 11 حوزه امتحانی در دانشگاه جیرفت بر گزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر ستایی مختاری افزود: در آزمون فنی و حرفه‌ای بیش از یک هزار و 300 داوطلب مرد و زن شرکت کرده بوده اند که 60 درصد داوطلبین مرد و 40 درصد را دختر تشکیل داده بود.

وی تصریح کرد: در این آزمون برای 42 کد رشته امتحانی دانشجو پذیرش می‌شود که پذیرش در 31 کد رشته براساس سوابق تحصیلی و پذیرش در 11 کد رشته براساس آزمون است.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جیرفت ادامه داد: آزمون دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1396 نیز در جنوب کرمان تنها در دانشگاه جیرفت با حضور بیش از 600 داوطلب برگزار شد.

دکتر ستایی مختاری بیان کرد: آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1396 برای 20 کد رشته امتحانی که پذیرش آنها براساس آزمون است برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده، فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی در دهه آخر شهریور ماه 96 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

نماینده تام الاختیار در برگزاری این آزمون‌ها گفت: از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان بویژه فرمانداری، اداره اطلاعات، آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور، شهرداری، اداره برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی، اورژانس، پلیس راه، حلال احمر، نیروی انتظامی و آتش نشانی که برای هر چه بهتر برگزار شدن این آزمون تلاش کرده‌اند قدر دانی می‌نمایم.