رییس دانشگاه جیرفت در بیانیه‌ای روز خبرنگار را گرامی داشت
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار بیانه‌ای صادر کرد و این روز را گرامی داشت.
متن بیانیه به شرح ذیل است:
خبرنگاران لحظات نابودشدنى و زوال ‏یافتنى را تثبیت و ابدى می‌‏کنند. (رهبر معظم انقلاب اسلامی)
روز خبرنگار، روزی است که گویی قلم، این مقدس‌ترین عامل سوگند آسمانی بار دیگر به مظهر درخششی تبدیل شده تا حکایت‌گر زندگی تابناک رهپویانی ‌شود که همواره با قلم پیوندی جاودانه بسته‌اند.
نگاه به واقعیت و بیان حقیقت، هدف اصلی یک خبرنگار متعهد و حرفه‌ای است. خبرنگار حقیقی از هنر شنیدن و هنر انتقاد کردن منصفانه و مناسب برخوردار بوده و عواطف و احساسات غیر کارشناسی خویش را در تبیین وقایع و اطلاع رسانی صحیح دخالت نمی‌دهد.
خبرنگار، مدافع حقوق مردم و تصویرگر روایات زندگی و تحولات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و نقش موثر و مناسب آن در هر زمانی غیرقابل انکار است.
امروزه جامعه‌ای توسعه یافته تلقی می‌شود که بتواند در کنار شاخصه‌های اقتصادی، بر معیار آموزش و اطلاعات و در حقیقت عنصر دانایی تاکید کند، در چنین جامعه‌ای رسانه‌ها و به ویژه مطبوعات با تولید محتوا و توزیع مطلوب اطلاعات نقش اساسی دارند.
بدون شک خبرنگاران، تصویرگران زمان خویش‌ و پرچم‌دار تعهد و وظیفه‌اند که با هدف روایت حقیقت بیرق بزرگ "آگاهی بخشی" را بر دوش کشیده و با انتشار اخبار در صف مقدم مبارزه با تهاجم و شبیخون فرهنگی قرار گرفته و وظیفه پاسداری ‏و حراست از اندیشه‌ها را بر عهده گرفته‌اند. ‏‎‏
17 مرداد سالروز شهادت شهید محمود صارمی را نباید تنها یک واقعه تاریخی در ذهن به یاد آورد، بلکه شهادت این ‏خبرنگار والا نشان از رسالت خطیر خبرنگاران و اثرگذاران عرصه ‏اطلاع رسانی صحیح و دغدغه‌ مندانه در جنگ نرمی است که دشمن علیه ما به راه انداخته است که خبرنگاران نقش حساسی در آشکار کردن حق و حقیقت و ایجاد وحدت، همدلی و غرور ملی ‏دارند.
لذا اینجانب و همکارانم در دانشگاه جیرفت ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار به ویژه شهید صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی که به دست طالبان در کشور افغانستان جاودانه شد، این روز را به همه اصحاب رسانه و مطبوعات کشور به ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه و فرهنگ ساعی و پر تلاش جنوب استان کرمان که با عشق خدمت به انقلاب اسلامی و مردم، برای ارتقاء فرهنگ و انعکاس اخبار و رویدادهای منطقه تلاش می‌کنند، تبریک گفته و توفیق روزافزون خبرنگاران متعهد را از درگاه ایزد منان خواهانیم.

شاپور کوهستانی
رییس دانشگاه جیرفت