دانشگاه یکی از گروه هایی است که همیشه در صف اول مبارزه با استکبار بوده است
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از گروه هایی که همیشه در صف اول مبارزه با استکبار بوده دانشگاهیان بوده اند و همین 13 آبان و روز های دیگر تاریخ انقلاب گویای این مهم است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت آیت الله علیمرادی در نشست استکبار ستیزی که با حضور رییس دانشگاه ، معاونین، مسئول دفتر نهاد رهبری و جمعی از اساتید و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد افزود: از ویژگیهای نظام مستکبر این است که فرمان خداوند را انجام نمی دهد و خود را فرمانروا می داند و در این روزگار و نظام سیاسی امروزی آمریکا مستکبر بودن خود را به عینه نشان داده است و هر کشور و انقلابی می خواهد رشد کند و توسعه یابد این مستکبر بر آن چتر استکبار خود را می گستراند.

وی تصریح کرد: در دوران ستم شاهی فعالیت هایی که آمریکا در کشور ایران اسلامی انجام داد می توان استکبار را دید و با مقابله امام راحل روبه رو شد که این امر باعث شد امام بزرگوار را در 13 آبانماه 1343 تبعید کنند.

آیت الله علیمرادی با بیان این مطلب که لانه جاسوسی آمریکا در آن زمان به اسم سفارت خانه و با حضور دیپلمات های آمریکایی فعالیت می کرد خاطرنشان کرد: پس از تسخیر لانه جاسوسی مشخص شد که آنها دیپلمات نبودند و تنها جاسوسانی بودند که برای براندازی انقلاب تلاش میکردند و اگر قدری دیرتر به سراغ آنها می رفتند ضربه های بزرگی به انقلاب می زدند.

وی بیان کرد: آمریکا از روز اولی که وارد کشور ایران اسلامی شد بدعهدی خود را به اثبات رسانده است و در زمینه مذاکرات هسته ای نیز این بدعهدی قابل مشاهده است و این مهم نشان دهنده روحیه استکباری و سلطه گری است که در آنها وجود دارد.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر آنقدر مهم است که نهضت عاشورای حسینی و انقلاب اسلامی ایران بر آن استوار است

و یکی از بزرگترین معروف ها حفظ ارزش ها و ارکان نظام اسلامی است و بزرگترین رکن نظام اسلامی ولایت فقیه است

که باید با تمام توان این مهم را حفظ کنیم.

آیت الله علیمرادی ادامه داد: حفظ نظام اسلامی با تولید علم و فنآوری محقق می شود لذا باید تلاش کرد و این نظام را مانند همیشه سرافراز و بالنده نگاه داشت تا محتاج بیگانه گان نباشیم.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبران رهبری گفت: مستکبران می خواستند جامعه اسلامی را با مخاطره رو به رو کنند اما نظام اسلامی نگذاشت به اهدافشان برسند و بزرگترین منکر این روزگار حکومت مستکبران بر کشور ها و سلطه بر آنها ست.

آیت الله علیمرادی با بیان این مطلب که در یک برهه ای از تاریخ قرار داریم که در همه میدان ها باید جهاد کنیم افزود: امروز ما در جهاد با دشمن هستیم، دشمن با تمام تلاش در عرصه جنگ نرم  و نابودی بنیان خانواده کار می کند و در مقابل آن جوانان این مرز بوم هستند و این  دانشگاهیان هستند که باید در عرصه های مختلف خط مقدم  را با تولیدات علمی و فرهنگی خود دشمن را نابود کنند.

در ادامه این نشست مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت یوم الله 13 آبانماه روز مبارزه با استکبار جهانی گفت: شعار مرگ بر آمریکا ملت شریف ایران اسلامی هم ریشه قرآنی دارد و برگرفته از آیات قرآن است  هم بر اساس حافظه تاریخی این ملت از جنایات و ظلم های آمریکا بر علیه کشور و ملت سرافرازمان ایران است.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: امروز هزینه سازش با آمریکا بیشتر از هزینه چالش با آن است و تاریخ این مهم را ثابت کرده است که سازش با آمریکا از نظر سیاسی، فرهنگی، نظامی و اقتصادی به نفع کشور نیست.

وی بیان کرد: رییس جمهور آمریکا نشان داد که شعار آنها که می گویند در کنار ایران هستیم دروغی بیش نیست و وقتی خلیج فارس را برای خوش آمد کشورهای  عربی با عنوان جعلی خلیج عربی نام می برد و به ملت عزیز ایران اسلامی که هر روز در مبارزه به تروریست فدایی می دهد توهین کرده و آنها را تروریست می خواند این نشان از دشمنی آنها با ملت ایران است.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آمریکا هر روز یک بهانه واهی تحریم علیه کشور تصویب می کند خاطرنشان کرد: باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهیم و با برنامه ریزی اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را دنبال کنیم.