لزوم حرکت انجمن‌های علمی دانشجویی به سمت تولید تکنولوژی
رئیس دانشگاه جیرفت گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی باید به سمت ایجاد نوآوری و تولید تکنولوژی حرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی پیش از ظهر امروز در نشست با دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه جیرفت اظهار داشت: این انجمن‌ها فرصتی برای کار گروهی و ایده‌پردازی است، بنابراین دانشجویان باید آنچه را که در کلاس آموزش می‌بینند با هم‌فکری، تلاش و پشتکار به ثمر برسانند.

وی بیان داشت: امروز دانشگاه‌ها به واسطه تلاش دانشجویان به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، نوآوری و تولید تکنولوژی و محصول حرکت می‌کنند به همین دلیل باید با ایجاد انگیزه از ظرفیتی که در انجمن‌های علمی است، بهره لازم را ببرید.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که از ایده‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان حمایت ویژه می‌کنیم، تصریح کرد: 1.5 درصد از اعتبارات پژوهشی دانشگاه جیرفت را به انجمن‌های علمی اختصاص داده‌ایم و اگر انجمنی بتواند، طرح و ایده نوآورانه بدهد، می‌تواند از اعتبارات خوبی استفاده کند.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به توان انجمن‌های علمی دانشجویی ابراز داشت: انجمن‌های علمی بال دوم دانشگاه هستند و در کنار انجمن‌هایی که کار فرهنگی می‌کنند، این مجموعه را به سمت رشد و توسعه حرکت می‌دهند.

وی با بیان اینکه استاد مشاور در انجمن نقش کلیدی دارد، افزود: دانشجویان باید با تلاش و همکاری با استاد مشاور انجمن‌ها ارتباط قوی داشته باشند و از آن کمک بگیرند که این پل ارتباطی می‌تواند، موفقیت انجمن را به دنبال داشته باشد.

گفتنی است در نشست رئیس دانشگاه جیرفت با دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی که با حضور معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد، دبیران انجمن‌های علمی نقطه نظرات خود را در را ستای سیاست گذاری پیشرفت کانون های علمی بیان کردند.