برگزاری مسابقات ورزشی بمناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در دانشگاه جیرفت
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه جیرفت گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی یکسری مسابقات ورزشی با حضور دانشجویان با همکاری انجمن ورزشی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت محمد سالاری افزود: مدیریت تربیت بدنی در راستای اهداف راهبردی در بخش ورزش و تفریحات سالم در جهت گسترش و توسعه ورزش همگانی با تاکید بر افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی برای تحقق همگانی نمودن ورزش تلاش می کند.

وی تصریح کرد: با برنامه ریزی فعالیت های متنوع ورزشی و برگزاری مسابقات و دوره های استعداد یابی به اهداف مورد نظر دست می یابد.

سالاری تصریح کرد: هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی بود تا هرچه بیشتر به اهمیت ورزش و لزوم پرداختن به آن برای تامین سلامت جسمانی و روانی دانشجویان پرداخته شود که در همین راستا مسابقات متنوعی در زمینه ورزش های همگانی برگزار شد.

که در نفرات برتر  شرکت کنندگان به شرح ذیل است.

دارت دختران

1.      خانم مهتاب شیری