همایش آسیب های اجتماعی در دانشگاه جیرفت برگزار شد
مراسم اختتامیه همایش آسیب های اجتماعی با حضور زهرا موسی پور مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان ، دکتر شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت، معاون سیاسی فرماندار جیرفت، اساتید دانشگاه، دانشجویان وجمعی از مسئولین محلی در دانشگاه جیرفت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: همانگونه که امام  خمینی (ره) فرمودند:" بسیج مدرسه عشق است"، بسیج نیز نماد اتحاد و ایستادگی انقلاب اسلامی و امروز وظیفه جامعه علمی این است که با دیدگاه و تفکر بسیجی در جهت پشیبرد اهداف علمی و فرهنگی گام بردارند.

وی تصریح کرد: آسیب های اجتماعی به یک مقوله بسیار مهم در جامعه تبدیل شده است و در این راستا باید تلاش کرد و از همه پتانسیل ها برای پیشگیری از این مهم استفاده کرد.

دکتر کوهستانی خاطرنشان کرد: دانشگاه و جامعه علمی نیز در راستای رسالت خود تلاش خواهد کرد راهکار های علمی را برای پیشگیری از این آسیب های اجتماعی مشخص کند.

در ادامه مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان بیان داشت: آسیب‌های اجتماعی امروزه به یک معضل اساسی برای کشور تبدیل شده و آسیب‌های اجتماعی امروز خانواده ایرانی را نشانه گرفته است.

وی افزود: امروز دشمن جایی را نشانه گرفته که اگر خراب شود نمی‌توان آن را درست کرد.

وی بیان داشت: برای رفع آسیب های اجتماعی همتی مضاعف و تلاشی منسجم نیاز است. باید مزیت های نسبی که همان توانایی ها و ظرفیت را شناسایی وبکار گیریم.

زهراموسوی پور اظهار داشت: در حال حاضر بر اساس داده های آماری اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق، فساد اخلاقی و نقاط بحران خیز پنج آسیب اجتماعی تهدید کننده در جامعه به شمار می روند.

وی خاطرنشان کرد: آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف شکل دیگر به خود می گیرد برای نمونه ممکن است اعتیاد در منطقه ای موضوع بیشترین جرایم را به خود اختصاص دهد اما در منطقه دیگر طلاق بیشتر از دیگر آسیب های اجتماعی وجود داشته باشد. بنابراین نیاز است تا با شناسایی درست آسیب های اجتماعی بومی و منطقه ای و با آگاهی کامل به مبارزه و حل با آنها بپردازیم.

زهراموسوی پور با گرامیداشت هفته بسیج افزود:امروز بسیج یعنی خوب درس خواندن، کمک به پیشرفت علمی کشور کردن است وامروز بایست با بسیج مجاهدت علمی در کشور رونق بدهیم.