پژوهشگران برتر دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
پژوهشگران برتر دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رییسه دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جیرفت، رییس دانشگاه در این آیین ضمن گرامی داشت هفته پژوهش گفت: سیاست گذاری دانشگاه جیرفت بر اساس پژوهش محوری انجام می شود.
دکتر شاپور کوهستانی با بیان این مطلب که یکی از مهمترین وظایف دانشگاه ها نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در جامعه است افزود: اعضای هیات علمی دانشگاه باید به سمتی حرکت کنند که این مهم در بین آحاد جامعه نهادینه شود و تنها به دانشگاه و دانشجو بسنده نکنند.
وی با اشاره به تغییر رویکرد تدوین بودجه دانشگاه های کشور مبنی بر تدوین براساس عملکرد خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت با تمام توان از طرح ها و ایده های دانش بنیان حمایت می کند و از طرفی باید در راستای جذب اعتبارات پژوهشی تلاش کنیم که این مهم با کمک اعضای هیات علمی میسر می شود.
دکتر کوهستانی ضمن تبریک به پژوهشگران برتر دانشگاه بیان کرد: در سال جاری از همه دانشکده ها به صورت جداگانه پژوهشگر برتر مشخص شد و با تصصویب شیوه نامه تعیین پژوهشگر برتر در ماه آینده این مهم در سال جدید بر اساس شیوه نامه جدید خواهد بود.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت در ادامه گفت: امروز باید در جامعه فرهنگ به سمت فعالیت های پژوهشی سوق داده شود و این مهم بر اساس برنامه ریزی انجام می گیرد، زیرا در این راستا برنامه ای موفق خواهد بود که بر اساس دانش باشد.
دکتر سعید برخوری با بیان این مطلب که دانش حاصل پژوهش است خاطرنشان کرد: امروز هرآنچه در جامعه آموزش داده می شود به نحوی برگرفته از پژوهش است و باید گفت پژوهش زیر بناههی همه فعالیت های علمی است.
وی ادامه داد: در همین راستا باید تلاش کنیم و زمینه ارتقای سطح پژوهشی در بین اعضای هیات علمی و دانشجویان را فراهم کنیم.
دکتر برخوری با بیان این مطلب که اساس کار آموزشی فعالیت های پژوهشی است بیان کرد: مجموعه هیئت رییسه دانشگاه عزم خود را در راستای ارتقای سطح دانشگاه بویژه در حوزه پژوهشی جزم کرده و در این راستا از همه اعضای هیات علمی و دانشجویان که طرح و ایده دانش بنیان داشته باشند حمایت خواهد کرد.
 مدیر پژوهش دانشگاه نیز در این آیین با اشاره به اهمیت بروز رسانی آمار پژوهشی دانشگاه در گزارش ها گفت: برای نیل به این هدف، سامانه پژوهشی دانشگاه در سال گذشته راه اندازی شد.
دکتر مهدی دهرامی افزود: در سال پژوهشی گذشته، اعضای هیات علمی  دانشگاه جیرفت یکصد مقاله در نشریات معتبر  منتشر کرده اند که بیش از 30 درصد آنها در نشریات jcr بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از نظر کیفی، روند تولید علم دانشگاه رو به افزایش بوده به گونه ای که بیش از سی درصد مقالات جی سی آر دانشگاه در نشریات Q1 ( 25 درصد نشریات معتبر حوزه تخصصی هر رشته) منتشر شده است.
در پایان این آیین از پژوهشگران برتر هر دانشکده در دو بخش اعضای هیات علمی و دانشجویان تقدیر شد و همچنین از پر استنادترین مقاله و مقاله چاپ شده در نشریه با رنکینگ بالای بین المللی دانشگاه تقدیر شد.