کسب سه مقام توسط دانشجویان دختر دانشگاه جیرفت در مسابقات دو و میدانی دانشگاه های منطقه 8 کشور
مدیر تربیت بدنی دانشگاه جیرفت گفت: تیم دانشجویان دختر دانشگاه جیرفت توانست در مسابقات دو و میدانی دختران منطقه 8 دانشگاه های کشور که به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد سه مقام کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، محمد سالاری افزود: خانم شقایق قرهی دانشجوی رشته گیاهپزشکی مقام دوم دوی 1500 متر را کسب کرد.
وی ادامه داد: در رشته دوی 200 متر خانم نیلوفر سرداری دانشجوی رشته مهندسی برق مقام سوم را کسب کرد.
سالاری خاطر نشان کرد: خانم ها منصوره آس مند، نیلوفر میرزایی، شقایق قرهی، امینه جاوید مقام دوم دوی 400*4 متر تیمی را کسب نمودند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: با توجه به مقام های کسب شده توسط دانشجویان دختر دانشگاه جیرفت، پنج سهمیه از مسابقات چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور که در تابستان سال 97 به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می گردد برای حضور این دانشجویان قطعی شد.