دانشگاه جیرفت اغتشاشات فریب‌خوردگان را محکوم می‌کند/ بصیرت مردم ولایی تهدید را به فرصت تبدیل کرد
رییس دانشگاه جیرفت با با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت اغتشاشات برخی فریب‌خوردگان را محکوم می‌کند، گفت: مردم ولایی و با بصیرت در جای جای کشور با حمایت بی قید و شرط از ولایت فقیه و جمهوری اسلامی ایران تهدیدات دشمنان را به فرصت تبدیل کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در نشست ستاد برگزاری یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که مردم ولایتمدار جمهوری اسلامی بار دیگر با بصیرت و حضور خود در صحنه تمام برنامه‌های دشمن را خنثی کرد، اظهار داشت: این ملت آگاه و مبارز به دشمنان نظام ثابت کردند که از راه فتنه هم نمی‌توانند، کاری از پیش ببرند.

وی با محکوم کردن اغتشاشات برخی فریب‌خورده‌ها در کشور بیان داشت: جامعه دانشگاهی جنوب کرمان به ویژه دانشگاه جیرفت این اغتشاشات را محکوم کرده، خود را همواره گوش به فرمان ولایت فقیه دانسته و با تلاش و پشتکار در راستای پیشرفت علمی کشور گام بر می‌دارد، ظرفیت نظام جمهوری اسلامی به اندازه‌ای است که مردم مطالبات خود را به صورت قانونی بیان کنند.

دکتر کوهستانی تصریح کرد: وجود دو شهید گمنام فضای معنوی را در این مرکز علمی دوچندان کرده است و تمام برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در دانشگاه حول محور این شهدا برگزار می‌شود که بر همین اساس برنامه‌‌ریزی‌هایی برای ساخت مقبره آنان انجام شده، از جمله اینکه تاکنون سه طراح مشاور در این راستا دعوت و ایده‌ها و نظرات مختلفی جمع‌آوری شده است.

رئیس دانشگاه جیرفت ادامه داد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده است، طرح مقبره شهدای گمنام آماده شود و همزمان با سالگرد آنان کلنگ احداث این مقبره زده شود.

در ادامه این نشست مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت با بیان اینکه شهدا به عنوان پرچم‌داران امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی هستند و باید همواره یاد و خاطر آن‌ها را در جامعه گرامی داشت، اظهار داشت: دو شهید گمنام سال گذشته در سالروز وفات حضرت زینب (س) در این دانشگاه تشییع و تدفین شدند و این مرکز علمی را نورانی کردند.

حجت الاسلام اصغر شاهرخی عنوان کرد: در سال جاری نیز همزمان با سالروز تشییع این شهدای والامقام گمنام نخستین سالگرد آنان در تاریخ 30 بهمن ماه در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در ابتدای نشست ستاد برگزاری یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌‌درمانی، مسؤولان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بسیج دانشجویی و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان به مناسبت سالروز شهدای دانشجو، قبور شهدای گمنام دانشگاه عطرافشانی و گلباران شد.