نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت با حضور امام جمعه جیرفت با موضوع انقلاب اسلامی بر گزار شد.
نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت با حضور امام جمعه جیرفت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، مسئول بسیج اساتید دانشگاه جیرفت در این آیین ضمن گرامی داشت چهارمین دهه پیروزی انقلاب اسلامی گفت: همانگونه که همه ما واقف هستیم، انقلاب اسلامی ایران یکی از رخدادهای بی نظیر و خارق العاده دوران معاصر و فجر جدیدی در تاریخ بشریت است.

دکتر برازنده افزود: این انقلاب منشأ آثار بزرگ و زیادی از جنبه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی در داخل و خارج از ایران است که ضرورت بررسی چیستی و نیز علل و عوامل ظهور این پدیده و شناخت آثار، برکات و دستاوردهای آن بر کسی پوشیده نیست.

وی تصریح کرد: لازمه شناخت صحیحِ آن، داشتن نگاه فراسیاسی، انقلابی و مکتبی است، هر چند انقلاب به همه اهداف خود نرسیده است اما براساس فرمایشات مقام معظم رهبری آینده این انقلاب روشن است، ان شاالله شاهد تقدیم پرچم این انقلاب به دست مبارک امام زمان (عج) باشیم. در این راستا نشست هم اندیشی بزنامه ریزی شده است.

به گزارش روابط عمومی در ادامه این نشست امام جمعه جیرفت در راستای اهداف انقلاب اسلامی نکاتی را مطرح کردند.