نمایشگاه منابع طبیعی و محیط زیست در دانشگاه جیرفت افتتاح شد
همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی نمایشگاه محیط زیست و منابع طبیعی با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، هیئت رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه جیرفت، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت در این آیین ضمن گرامی داشت هفته منابع طبیعی گفت: جنوب استان کرمان دارای پتانسیل های ویژه ای در بخش های مختلف است که یکی از مهمترین آنها منابع طبیعی و خدادادی است که سرشار از گیاهان دارویی، معادن و اقلیم های متفاوت است.

دکتر سعید برخوری افزود: امروز برای ادامه حیاط بشر یکی از مهمترین رسالت های اقشار مختلف جامعه نهادینه کردن استفاده صحیح از منابع طبیعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت تنها دانشگاهی است در منطقه که دانشکده منابع طبیعی را دایر کرده است خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت با اعضای هیئت علمی توانمد آمادگی دارد در همه زمینه ها بویژه منابع طبیعی در کنار دستگاه های اجرایی پروژه های تحقیقاتی را انجام دهد.

مسئول برگزاری نمایشگاه منابع طبیعی و محیط ریست دانشگاه جیرفت هم گفت:  این نمایشگاه در چهار بخش شیلات، محیط زیست، بیابان و مرتع و آبخیزداری و در شش غرفه برپا شده است.

دکتر احمد رفیع پور افزود: یکی از همهترین اهداف برگزاری اسن نمایشگاه استفاده بهینه از خاک و آب می باشد.

وی با بیان این مطلب که این نمایشگاه توسط انجمن علمی دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و کانون دانشجوی محیط زیست برگزار شده است تصریح کرد: در بخش شیلات همراه با معرفی رشته، سیستم پرورش ماهی مدار بسته جهت استفاده بهینه از آب معرفی شده است.

دکتر رفیع پور ادامه داد: در بخش بیابان همراه با معرفی رشته نمایش رخسار های ژئونولوژیکی بیابان طراحی و ماکت آن اجرا شده است.

وی با بیان این مطلب که در بخش مرتع و آبخیز داری ماکت مدیریت اکو سیستم های طبیعی اجرا شده خاطر نشان کرد: در این بخش مسابقه و نمایشگاه عکس دانشجویی با موضوع چشم انداز های منابع طبیعی و همچنین نمایشگاه گیاهان دارویی برپا شده است.

عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه جیرفت اظهار کرد: در بخش محیط زیست نیز نمایشگاه بازیافت و پسماند دایر شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت این نمایشگاه به مدت یک هفته همه روزه از ساعت 9 صبح تا 15 دایر می باشد و علاقه مندان می توانند جهت بازدید از غرفه های این نمایشگاه حضور یابند.