پایان ماراتن نفس گیر کنکور سراسری 97 در جیرفت
نماینده تام الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 97 شهرستان جیرفت گفت: ماراتن نفس گیر آزمون سراسری 97 در شهرستان جیرفت با برگزاری آزمون گروهای آزمایشی علوم تجربی و زبان های خارجه در صبح و بعد از ظهر روز جمعه در دانشگاه جیرفت پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر سعید برخوری با بیان این مطلب که در این آزمون چهار هزار و 650 داوطلب مرد و زن در شهرستان جیرفت به رقابت پرداختند افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال 97 در روزهای پنج شنبه، هفتم و جمعه هشتم تیرماه 97 در حوزه های امتحانی مربوطه برگزار شد.

وی بیان کرد: بیش از 430 نفر در برگزاری آزمون سراسری شرکت داشتند.

دکتر برخوری با بیان این مطلب که آزمون سراسری 97 در شهرستان جیرفت در  بیش از29حوزه امتحانی برگزار شد تصریح کرد: حدود 300 داوطلب در همه حوزه های برگزاری آزمون سراسری غایب بودند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور ضمن قدر دانی از حساسیت همه دستگاه های اجرای شهرستان جیرفت برای برگزاری آزمون سراسری سال97 افزود: از همه دستگاه های اجرایی بویژه فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره اطلاعات،  شهرداری، اورژانس 115، مخابرات و اداره برق شهرستان که دانشگاه جیرفت را در برگزاری این آزمون همیاری کردند تشکر می نمایم.

دانشگاه جیرفت برگزار کننده آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور در جنوب کرمان است.