رئیس صندوق رفاه دانشجویان: توسعه زیرساخت‌های خوابگاهی دانشگاه جیرفت عینی و قابل تقدیر است
سه‌شنبه، 14 شهریور 1402
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در بازدید از سراهای دانشجویی و تجهیزات رفاهی دانشجویان دانشگاه جیرفت خاطر نشان کرد: توسعه زیرساخت‌های خوابگاهی دانشجویان در دانشگاه جیرفت نسبت به بازدید سال گذشته که از این دانشگاه داشتم، عینی و قابل تقدیر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر مسعود گنجی با تقدیر از دکتر شکفته رئیس دانشگاه جیرفت، ادامه داد: امیدوارم  سال‌های آینده و به مرور با تلاش‌های مجموعه مدیریتی این دانشگاه شاهد توسعه هرچه بیشتر زیرساخت‌ها و به حداقل رسیدن مشکلات زیست دانشجویی این دانشگاه باشیم.

دکتر گنجی بیان داشت: تلاش خواهیم کرد که بتوانیم از محل اعتبارات صندوق تا حد ممکن کمک‌هایی در رفع مشکلات دانشجویی به ویژه در ارتباط با تجهیزات خوابگاه‌های ملکی دانشگاه و به حداقل رساندن نواقص داشته باشیم.

لازم به توضیح است دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان به همراه دکتر جهانشیر امینی معاون اداری مالی و مدیریت منابع مالی و دکتر الیاس نورائی معاون برنامه ریزی و امور سرمایه گذاری این صندوق روز گذشته (12 شهریور 1402) از دانشگاه جیرفت به ویژه بخش‌های مرتبط با امکانات رفاهی دانشجویان بازدید داشت.