پیام تبریک رئیس دانشگاه جیرفت بمناسبت هفته کتاب: قران گوهر تعالی ادراک انسانهاست
پنجشنبه، 25 آبان 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی آغاز هفته کتابخوانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، متن پیام به شرح زیر است:

به نام خداوند جان آفرین

حکیم سخن بر زبان آفرین

کتاب یکی از خلاقیت های مهم ذهن بشر برای ثبت وقایع علمی، فرهنگی و تاریخی است که بعنوان مهمترین ابزار انتقال دانش انسانها بیشتر از هر محصول دیگری در دنیای امروز کاربرد دارد.

هر کس دل به ژرفای عمیق  این پدید آورنده اقیانیوس بی کران علم و معرفت بسپارد با اسرار رازآلود و ناشناخته گیتی آشنا خواهد شد.

قرآن یکی از این صدف‌های ارزشمند و گرانبهای تاریخ است که گوهر تعالی ادارک انسانهاست و منبع حل تمام مناقشات بین المللی و جهانی را در خود جای داده است و نیاز امروز جامعه جهانی در حل تعارضات و پایان دادن به جنگها، رجوع به این آخرین معجزه مکتوب الهی است.

اینجانب ضمن تبریک هفته کتاب، خواندن و ارسال پیام‌های کلام وحی را به جامعه جهانی و شناخت ظالم از مظلوم و جلاد از شهید یک ضرورت دانسته و از جامعه دانشگاهی تقاضا دارم همگام با علما نسبت به این ماموریت مهم تلاش نمایند.

اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً: «خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم به خیر کن»

حسین شکفته - رئیس دانشگاه جیرفت

آبان ماه 1402