سرآمدان آموزشی و اساتید برتر آموزشی دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
شنبه، 15 اردیبهشت 1403
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت با حضور هیات رئیسه دانشگاه، بمناسبت هفته معلم در محل سالن شهدای دانشجو از سرآمدان آموزشی و اساتید برتر آموزشی سال تحصیلی 1402_1403 تجلیل شد.
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فیلسوف جهان اسلام استاد دکتر شهید مرتضی مطهری ابراز امیدواری کرد: ان‌شاالله در بین اساتید دانشگاه جیرفت در سال‌های آتی سرآمدان آموزشی کشوری خواهیم داشت.

اعضای هیئت علمی سرآمد آموزشی دکتر ناصر عسکری، دکتر امیررضا امیرمیجانی، دکتر رضا صحت‌منش، دکتر محبوبه زاهدی فر، و اساتید برتر آموزشی دکتر حمیدرضا علیزاده، دکتر مجتبی سلیمانی، دکتر احسان رئیسی استبرق، دکتر علی آذره، دکتر راضیه سادات رضوی بودند.

اساتید برتر مدعو آموزشی دانشگاه دکتر جواد مهدی زاده، دکتر کاووس سلیمانی، دکتر عادل مقبلی هنزایی،  دکتر مهدیه قیصری، دکتر ریحانه دهقان، دکتر اختر برخوری مهنی انتخاب شدند.

دکتر امیدعلی اسماعیلی‌پور معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه  در پایان این همایش به واحد خبر روابط عمومی گفت: اکثر اساتید دانشگاه جیرفت کارنامه درخشانی در حوزه آموزشی دارند به طوریکه قبولی‌های دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسب ارشد دانشگاه‌های معتبر کشور نتیجه زحمات این اساتید است.