دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.
رییس دانشگاه جیرفت گفت: در راستای تقویت روحیه کاوشگری جامعه دانشگاهی برای کسب معلومات و اطلاع از یافته‌های جدید در عرصه علم دانش، دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در اسفند ماه سال جاری در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.

به گزارش روبط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت دکتر شاپور کوهستانی در نشست شورای سیاست‌گذاری برگزاری این همایش افزود: برگزاری همایش‌ها به تجمیع تجربیات، برقراری ارتباط مستقیم پژوهشگران، دانشجویان، مدیران و کارشناسان اجرایی و نیز ایجاد زمینه‌ای برای فعالیت‌های جمعی کمک شایانی می‌نماید.

وی تصریح کرد: در این راستا، با تکیه بر تجربه موفق در برگزاری دوره‌های پیشین این همایش، که با استقبال گسترده پژوهشگران داخلی، خارجی و مدیران و کارشناسان سازمان‌های اجرایی همراه بود، و نیز ضرورت تداوم ایفای رسالت مذکور توسط دانشگاه، دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در اسفنند ماه سال جاری توسط دانشگاه جیرفت برگزار خواهد شد.

رییس دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان در بخش کشاورزی منطقه جنوب کرمان خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف این همایش ایجاد زمینه گفتگوهای بین رشته‌ای پیرامون مسائل مربوط به کشاورزی، حفظ محیط زیست و امنیت غذایی است.

دکتر کوهستانی از دیگر اهداف این همایش را تبادل دانش و تجارب در حوزه علوم کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی و تلاش برای تحقق نگاه علمی به حل مسائل کشاورزی و محیط زیست بیان کرد.

در ادامه این نشست دبیر علمی همایش بین‌المللی کشاورزی، محیط زست و امنیت غذایی با بیان این مطلب که محورهای همایش براساس نیاز روز بخش کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی برنامه‌ریزی شده است گفت: مهم‌ترین محورهای همایش مدیریت بحران آب در کشاورزی و محیط زیست است که در جامعه امروزی اهمیت زیادی دارد.

خانم دکتر مظهری افزود: فناوری‌ها و روش‌های نوین در تولید محصولات کشاورزی و حفاظت محیط زیست، کشاورزی و آلودگی‌های زیست محیطی، سلامت غذایی در تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزیان، تنوع زیستی و تولید پایدار محصولات کشاورزی از جمله محورهای همایش است که همه جامعه امروزه با آن در ارتباط  هستند و ضرورت دارند تولیدات علمی در این بخش به این سمت حرکت کند.

وی با اشاره به تولید محصولات تراریخته در دنیا و چالش این تولیدات در کشور خاطر نشان کرد: یکی از محورهای همایش با عنوان محصولات تراریخته و چالش‌های زیست محیطی مرتبط است که پژوهشگران می‌توانند به این موضوع بپردازند.

وی ادامه داد: شورای سیاست‌گذاری همایش سعی کرده است که محورهای همایش به سمت پژوهش‌های کاربردی سوق داده شود و موضوعاتی را در بر بگیرند که جامعه با آن روبه‌رو است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه