اردوی راهیان علم و فناوری با حضور جمعی از اساتید دانشگاه جیرفت برگزار شد
جمعی از اساتید دانشگاه جیرفت در قالب اردوی راهیان علم و فناوری از شهرستان قلعه گنج بازدید و در جریان برخی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی اجرا شده در این شهرستان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، مسئول بسیج اساتید و دبیر هم‌اندیشی دانشگاه جیرفت گفت: این بازدید با هماهنگی کانون بسیج اساتید و دفتر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت برگزار شد.

دکتر ارسلان برازنده افزود: اساتید دانشگاه از برخی از صنایع تبدیلی و واحدهای تولیدی شهرستان قلعه گنج نظیر کارخانه شیر، کارخانه روغن کنجد، کارخانه تولید فرآورده‌های خرما و پروژه 6000 راسی پرورش بز شیری نژاد مورسیا و همچنین از هتل کپری این شهرستان که در حال حاضر به عنوان یک هتل 4 ستاره یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری در این منطقه محسوب می‌شود، بازدید کردند.

وی تصریح کرد: شهرستان قلعه گنج از جمله مناطق بسیار محروم کشور می‌باشد که بنا به اعلام مسئولین مراکز صنعتی و واحدهای تولیدی و گردشگری فعال در این منطقه، همه این پروژه‌ها با همکاری نهادهای حامی در زمینه محرومیت‌زدایی راه‌اندازی و مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند و در واقع شهرستان قلعه گنج به عنوان یکی از پایلوت‌های اقتصاد مقاومتی در کشور در نظر گرفته شده است.

دکتر برازدنده ادامه داد: اجرای این پروژه‌ها رونق خاصی به این شهرستان در زمینه‌ی گردشگری و نیز تولید ثروت و اشتغال‌زایی داده است و وجود این طرح‌ها، این شهرستان را به مُدل موفقی در زمینه اقتصاد مقاومتیِ مورد تاکید مقام معظم رهبری، تبدیل کرده است.

در ادامه این بازدید مدیر پروژه شش هزار راسی پرورش بز شیری نژاد مورسیا در گفتگو با اساتید دانشگاه جیرفت بیان کرد: این پروژه با حمایت و مدیریت بنیاد مستضعفان بیش از دو سال پیش کلید خورده است و در ابتدا با ورود یک هزار و سپس دو هزار راس بز شیری نژاد مورسیا از کشور اسپانیا آغاز به کار کرد و در حال حاضر حدود پنج هزار راس بز در این واحد تولیدی وجود دارد.

مهندس محمدی اشتغال‌زایی این واحد تولیدی را 45 نفر اعلام کرد و خاطرنشان کرد: در آینده و با اجرای طرح‌های توسعه‌ای این واحد تولیدی، اشتغال‌زایی آن نیز افزایش می‌یابد اما اشتغال‌زایی غیرمستقیم آن و از طریق راه‌اندازی واحدهای کوچک و مردمی در سطح شهرستان بیشتر مورد تاکید و اهمیت می‌باشد.

وی افزود: در حال حاضر واحدهای مردمی پرورش بز نژاد مورسیا در سطح شهرستان قلعه گنج با حمایت و نظارت بنیاد مستضعفان در حال راه‌اندازی است، که این موضوع می‌تواند تاثیر شایانی در زمینه محرومیت‌زدایی این شهرستان داشته باشد.

وی با بیان اینکه با هماهنگی فرمانداری قلعه گنج تسهیلات یک میلیارد ریالی برای راه‌اندازی واحدهای دامپروری به اهالی اعطا می‌شود، اعلام کرد: در این طرح‌ها 25 راس بز شیری مورسیا از طرف بنیاد برای شروع به کار به متقاضیان واگذار می‌شود و شیر تولیدی آن‌ها نیز خریداری و در اختیار کارخانه شیر که آن هم توسط بنیاد و به عنوان تکمیل‌کننده‌ی چرخه تولید شیر در شهرستان راه‌اندازی شده است، قرار داده می‌شود.

در ادامه این بازدید اساتید گروه علوم‌دامی دانشگاه جیرفت در گفتگو با مهندس امان دادی نماینده بنیاد مستضعفان در شهرستان قلعه گنج، گفت و گو کردند و مقرر شد در راستای اجرای پروژ‌های مشترک بین دانشگاه جیرفت و بنیاد مستضعفان تفاهم نامه‌ای منعقد شود تا بتوانند همکاری مطلوبی داشته باشند.

دکتر ارسلان برازنده مسئول بسیج اساتید دانشگاه و دبیر هم‌اندیشی دانشگاه از همکای و همراهی بنیاد مستعضعفان، فرمانداری شهرستان قلعه گنج و سایر دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد.