همزمان با دهه مبارک فجر دو طرح عمرانی در دانشگاه جیرفت افتتاح شد
همزمان با دهه مبارک فجر دو طرح عمرانی با اعتبار بالغ بر 14 میلیارد ریال با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان در دانشگاه جیرفت به بهر‌برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی رییس دانشگاه جیرفت در آیین افتتاحیه ساختمان دانشکده علوم انسانی ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر و همچنین ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: دو طرح، شامل راه‌اندازی مخزن 600 مترمکعبی ذخیره آب و ساختمان دانشکده علوم انسانی با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

دکتر کوهستانی افزود: در راستای پدافند غیرعامل و همچنین ذخیره‌سازی آب آشامیدنی برای مجموعه دانشگاه مخزن ذخیره آب با 600 مترمکعب گنجایش راه‌اندازی و به سیستم تصفیه آب مجهز شده است.

وی با بیان این مطلب که استفاده بهینه از آب در دستور کار هیئت رئیسه دانشگاه قرار گرفته است خاطرنشان کرد: در همین راستا احداث و راه‌اندازی سیستم جمع‌آوری فاضلاب و تصفیه آن در حال مطالعه و پس از آن اجرا می‌شود.

دکتر کوهستانی بیان کرد: ساختمان دانشکده علوم انسانی با 850 مترمربع زیربنا با اعتبار بیش از 11 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید که تلاش شده است این ساختمان به همه امکانات هوشمند از جمله سیستم "BMS" تجهیز شده است.

وی ادامه داد: این ساختمان دارای 7 کلاس درس و 15 دفتر اساتید و سالن کنفرانس می‌باشد.

در حاشیه این آیین فرماندار شهرستان جیرفت ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر گفت: دانشگاه جیرفت به عنوان قطب تولید علم در جنوب استان کرمان وظیفه بزرگ تربیت نیروی انسانی متخصص را بر عهده دارد و از این رو همه دستگاه‌های اجرایی باید همیار آن باشند.

احمد امینی روش با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در چند سال اخیر توسعه خوبی در همه زمینه‌ها داشته است خاطرنشان کرد: ارتباط و حضور این دانشگاه در ابعاد مختلف در برنامه‌های شهرستان باعث پیشرفت منطقه شده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های رییس دانشگاه جیرفت گفت: دانشگاه جیرفت باید در امر پژوهش‌های زیربنایی شهرستان و جنوب کرمان همیار دستگاه‌های اجرایی باشد.