اولین جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه جیرفت
مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت گفت: اولین جشن ازدواج دانشجویی با حضور 30 زوج در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) افزود: به همین مناسبت جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه جیرفت برگزار گردید و تعداد 30 زوج از دانشجویان این دانشگاه زندگی مشترک خود را با الگو گرفتن از حضرت زهرا (س) آغاز کردند.

وی با اشاره به سختگیری بعضی از خانواد‌ها در امر ازدواج تصریح کرد: باید ازدواج‌‌ها را به سمت آسان سوق داد و حضرت زهرا (س) را الگوی خود در تمام‌ مراحل زندگی به ویژه ازدواج قرار دهند.

وی گفت: مرد و زن از نظر فیزیکی تفاوت‌هایی دارند و اگر این تفاوت‌ها فهمیده نشوند در زندگی دلخوری‌هایی به وجود می‌آید.

حجت‌الاسلام شاهرخی افزود: انسان باید از آموزگار بیاموزد ولی اگر از آموزگار خود نیاموزد باید از روزگار بیاموزد.

مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت افزود: پدر و مادران در ازدواج فرزندان خود سختگیری نکنند و می‌توانند با بهره‌گیری از آیات قرآن در تمام زمینه‌های زندگی از آن یاری بجویند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان این مطلب که دین اسلام به عنوان دین کامل به مقوله ازدواج تاکید داشته است بیان کرد: در این دین حتی به بحث رفتارشناسی همسران نسبت به یکدیگر پرداخته است.

وی افزود: تفاوت‌هایی بین زندگی زنان و مردان وجود دارد و انسان با ازدواج کامل می‌شود.

حجت‌‌الاسلام شاهرخی گفت: امروز دشمنان قصد دارند جوانان را گمراه کنند و زندگی غربی را نهادینه کنند و باید مسئولان فرهنگی در زمینه ازدواج آسان بیشتر توجه کنند.

یکی از زوج‌های جوان که زندگی خود را در این جشن شروع کرد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: توصیه می‌کنم خانواده‌ها و زوجین ازدواج را آسان بگیرند و حضرت زهرا (س) را در این امر مقدس الگو خود قرار دهند.

وی گفت: بهترین پیام ازدواج دانشجویی این است که تشریفات از ازدواج‌ها برداشته شود.

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه جیرفت که زندگی خود را در این شب ملکوتی آغاز کرده بود در خصوص ازدواج دانشجویی و ازدواج آسان گفت: ازدواج آسان توجیه و مورد تاکید ائمه بزرگوار بوده است و من با الگوبرداری از آن بزرگواران این روز را این چنین آسان برگزیدم.

وی با اشاره به صفا و صمیمیت و سادگی این چنین دانشجویانی گفت: خیلی خوشحالم که در شب ولادت حضرت زهرا (س) زندگی خود را شروع کردم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، همه دانشجویان و زوج‌های دانشجو با تاکید به آغاز زندگی به صورت ساده و آسان گفتند پدر و مادران نسبت به این امر خیر و خداپسندانه سخگیری نکنند و افزودند پیام این چنین ازدواج‌ها، سادگی آن است.