دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت برگزار شد
دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت با حضور یادگاران دفاع مقدس، سبزپوشان نظام مقدس جمهوری اسلامی، مدیران کل، رؤسای سازمان‌ها و ادارات، رؤسای دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت گفت: شهدا مظهر اقتدار و ایستادگی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛ باید یاد و خاطر شهدا را در همه‌ی شرایط زنده نگه داشت.
حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان این مطلب که شهدای گمنام دانشگاه جیرفت باعث ایجاد فضای معنوی در دانشگاه شده‌اند خاطرنشان کرد: دانشگاه همان‌گونه که به فضای علمی و پژوهشی نیاز دارد به فضای معنوی و ارتباط با انقلاب و دستاوردهای آن نیاز دارد که وجود شهدای گمنام این فضا را ایجاد کرده است.