همزمان با اعیاد شعبانیه: جانبازان دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
همزمان با ولادت حضرت اباالفضل (ع) با حضور هیئت رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان از جانبازان دانشگاه جیرفت تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه و همچنین روز پاسدار و جانباز گفت: در برهه‌ای قرار داریم که دشمن برای پیشبرد اهداف خود و ضربه زدن به اسلام و انقلاب اسلامی دست به هر کاری می‌زند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان این مطلب که حرکت رییس جمهور آمریکا در روزهای اخیر نشان از ضعف و ناتوانی آن‌ها در مقابل اقتدار سبزپوشان سپاه پاسدارن بود افزود: آمریکا و اسرائیل با این اقدام خود نشان دادند که در مقابل اقتدار سپاه پاسدارن شکست خورده‌اند و این مهم نشان از توان و ظرفیت سبزپوشان سپاه اسلام است.

وی تصریح کرد: همه آحاد جامعه و کسانی که از انقلاب و اسلام پاسداری و حفاظت می‌کنند پاسدارند، لذا کارکنان، اعضای هیات علمی که در راستای توسعه علمی و حفاظت از آن گام بر می‌دارند پاسدار محسوب می‌شوند.

در ادامه حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به حوادث غیرمترقبه در استان‌های کشور بیان کرد: در روزهای ابتدایی سال 98 سیل باعث ایجاد خساراتی به هم‌وطنان در برخی استان‌ها شد که باعث نگرانی مردم در همه کشور شده است.

وی بیان کرد: امروز باید همه آحاد جامعه به کمک هم‌وطنان بشتابند و هر شخصی در توان خود کمک‌رسانی کند.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت نیز در این آیین ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، روز پاسدار و جانباز گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مسلح در ابعاد مختلف باعث ایجاد اقتدار جمهوری اسلامی شده است و این مهم باعث شده دشمن نتواند با این سبزپوشان مقابله کند.

دکتر احمد سلیمانی افزود: امروز باید با پشتیبانی از سپاه پاسدارن به دنیا نشان دهیم که همه آهاد مردم همانند سربازان سبز پوش پاسدار این نظام، انقلاب و اسلام هستند.

وی با اشاره به وقوع سیل در برخی از استان‌های کشور بیان کرد: همه آحاد جامعه برای همیاری و کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده شتافتند و این مهم از دیر باز در فرهنگ غنی کشورمان وجود داشته است.

دکتر سلیمانی تصریح کرد: جامعه دانشگاهی جیرفت نیز با برنامه‌ریزی و جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی در روزهای آینده این کمک‌ها را به استان‌های سیل زده ارسال خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در این آیین که با مولودی‌خوانی همراه بود از جانبازان دانشگاه تقدیر گردید.