اختتامیه مسابقات بزرگ شهر ریاضی برگزار شد
اختتامیه مسابقات شهر ریاضی با حضور هیئت رییسه دانشگاه جیرفت، مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه و نفرات برتر این دوره از مسابقات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این آیین ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این مسابقات گفت: برنامه‌های زیادی با همکاری آموزش و پرورش انجام شده و یکی از مهم‌ترین این برنامه‌ها مسابقه بزرگ شهر ریاضی بوده است که با هدف جذب دانش‌آموزان در رشته ریاضی و انجام کار گروهی برگزار شد.

دکتر حمیدرضا علیزاده با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت به عنوان تنها دانشگاه جامع دولتی جنوب استان کرمان در حال انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است تصریح کرد: این دانشگاه با پنج دانشکده، فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی، علوم پایه و منابع طبیعی و با بیش از سه هزار و 400 دانشجو و 120 عضو هیئت توانسته در راستای رشد و بالندگی جوانان منطقه و کشور گام‌های خوبی بردارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت توانسته بستری مناسب برای همکاری‌های آموزشی و پژوهشی و معرفی تخصص‌ها رشته‌ها و مشاغل با ادارات آموزش و پرورش و مدارس ایجاد کند، که این مهم می‌تواند برای جوانان بویژه دانش‌آموزانی که قصد انتخاب رشته برای ادامه تحصیل دارند بسیار مناسب می‌باشد.

دکتر علیزاده بیان کرد: همه ساله تعداد زیادی از دانشجویان برای انتقالی از دانشگاه‌های مختلف کشور به دانشگاه جیرفت مراجعه می‌کنند و این در حالی است که متاسفانه نمی‌توان با درخواست بسیاری از این دانشجویان موافقت کرد، لذا قبل از انتخاب رشته و محل تحصیل باید به این مهم توجه شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان جیرفت ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه جیرفت و سایر برگزارکنندگان مسابقه شهر ریاضی در این آیین گفت: در جهانی زندگی می‌کنیم که رشد و توسعه علم و فناوری به سرعت در حال انجام است و ما باید به این مهم توجه داشته باشیم.

مجید امیر تیموری افزود: اسناد بالادستی و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش به سمتی حرکت می‌کند که دیگر حفظیات را باید کنار بگذاریم و به سمت پژوهش‌محوری حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: امروز تاکید بر آموزش پژوهش‌محور است و دانش آموزان باید به این سمت سوق داده شوند.

امیرتیموری خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های خوب و مناسب که با استقبال دانش‌آموزان روبه رو شده است مسابقه شهر ریاضی بود که دانشگاه جیرفت به عنوان برگزار کنند با همکاری انجمن معلمان ریاضی آن را شروع و ادامه داده اند که در این برنامه کار گروهی، تعامل و همفکری را برای دانش‌آموزان به همراه داشته است.

وی ادامه داد: مسابقه شهر ریاضی باعث می‌شود دانش‌آموزان با تمام وجود کاربرد ریاضی را در زندگی خود آشنا شوند.

رییس آموزش و پرورش شهرستان جیرفت بیان کرد: پیوند کارهای پژوهشی با دانشگاه یک امر مهم و تاثیرگذار بوده اشت و آمادگی داریم بیش از گذشته از طرح‌های پژوهشی و علمی دانشگاه در مدارس استفاده کنیم.

در ادامه این آیین رییس آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد نیز بر توسعه آموزش‌ها برپایه مهارت‌افزایی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در این آیین ضمن تجلیل از نفرات برتر از برگزارکنندگان این مسابقه قدردانی شد.

در پایان این آیین تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جیرفت و آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد به امضا رسید.