اختتامیه جشنواره ورزشی بهار 98 دانشگاه جیرفت برگزار شد/ حضور بیش از 900دانشجو در جشنواره ورزشی
اختتامیه جشنواره ورزشی بهار 98 با حضور معاون دانشجویی، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه جیرفت، نماینده اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان در هفت شهرستان جنوبی، جمعی از اعضای هیات علمی، مربیان تیم های ورزشی دانشگاه و دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون دانشجویی دانشگاه  در این آیین گفت : هیئت رئیسه دانشگاه با نگاه مثبت درخصوص ورزش دانشگاه، حمایت های ویژه ای از این بخش دارند و در این راستا اقدامات خوبی در بحش زیرساخت ها و همچنین برگزاری مسابقات در دو بخش همگانی و قهرمانی انجام شده است.

دکتر اسماعیلی پور افزود: با توجه به کمبود سرانه فضای ورزشی سر پوشیده دانشگاه، پیگیرهای فراوانی در وزارت متبوع صورت گرفته و در همین زمینه از سال گذشته بحث ساخت سالن ورزشی مطرح و اقدامات اولیه صورت گرفته که با توجه به اتمام نقشه ها و مجوزات لازم عملیات اجرایی آن در تابستان سال جاری آغاز خواهد شد.

وی از بهره برداری سالن بدنسازی و مرکز ورزشی خوابگاه پسرانه علی ابن ابی طالب (ع) در اردیبهشت ماه امسال خبر داد و گفت: در راستای بهره مندی دانشجویان از فضای ورزشی مناسب و همچنین ایجاد روحیه نشاط در بین آنها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه نیز در این آیین گفت: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان در اواسط اردیبهشت ماه و تصمیم شورای ورزش دانشگاه، جشنواره ورزشی بهار 98 از اسفندماه سال گذشته و همزمان با همایش پیاده روی آغاز شد و این مسابقات تا اواخر اردیبهشت ادامه داشت.

محمد سالاری افزود: بیش از 920 نفر دانشجو در این جشنواره در 19 رشته (8 رشته تیمی و 11 رشته انفرادی) به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در پایان این آیین از نفرات برتر جشنواره ورزشی با اهداء جوایز نقدی از آنها تجلیل شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه