دیدار مسئولان دانشگاه جیرفت به همراه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت با خانواده شهدا
مسئولان دانشگاه جیرفت به همراه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان با خانواده شهید عارفی و شهید امیر افضلی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت با اشاره به اینکه دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران یک وظیفه است، گفت: شهیدان و ایثارگران مظهر صلابت این مرز و بوم هستند.

حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی با بیان اینکه شهیدان از همه هستی خود گذشتند تا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورند، افزود: امروز اقتدار و صلابت ما مدیون حماسه‌آفرینی شهیدان و ایثار گران است، عزیزانی که از همه تعلقات دنیوی گذشته و به قرب الهی نائل آمدند.

وی بیان کرد: تا مادامی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما حاکم باشد هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرز و بوم را نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه ایثار و از خود گذشتگی شهدا از مهمترین عوامل حفظ انقلاب است، خاطرنشان کرد: ما مردم ایران اسلامی باید قدردان خون شهدا و فداکاری ایثارگران باشیم امید است بتوانیم شهدا را سرلوحه کار خود قرار داده و راهشان را ادامه دهیم.

مدیر گروه ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه جیرفت هم در ادامه گفت: احترام و تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران از شاخص‌های اصلی سبک زندگی اسلامی است.

سرکار خانم رستمی افزود: در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حریم اهل بیت(ع)، عرصه علمی و بسیاری از حوزه‌های مختلف نقش شهدا و حضور بی‌بدیل آنها انکارناپذیر است.

وی جایگاه خانواده شهدا و به ویژه والدین شهدا را نزد خدا خاص و باعظمت دانست و افزود: شهیدان جان خود را فدا کردند تا امروز کشور ما امنیت و آرامش داشته باشد و باید قدردان خانواده شهدا باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در ادامه دیدار که به همت گروه ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه برگزار شد، مسئولان دانشگاه جیرفت با حضور در اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت ضمن تبریک انتصاب رییس جدید این نهاد مقدس، از تلاش‌های وی قدردانی کردند.