رییس دانشگاه جیرفت: یکی از راهبردهای اصلی دانشگاه جیرفت استفاده از ظرفیت‌ و توان نخبگان در سطح بین‌المللی، جهت رفع نیازهای علمی، پژوهشی کشور است.
رییس دانشگاه جیرفت با اشاره به برنامه جذب نخبگان خارجی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از دستاوردهای این طرح بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ و تحکیم روابط علمی، تحقیقاتی و کاربردی بین نخبگان داخلی و خارجی است که می‌توان از این ظرفیت در راستای رفع نیازهای علمی، پژوهشی کشور استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در راستای عمل به برنامه راهبردی و چشم‌انداز این دانشگاه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود را ارتقاء سطح علمی و کیفی‌سازی دانش و پژوهش در سطح ملی و بین‌المللی تعیین کرده است، افزود: در این راستا با اجرای طرح جذب نخبگان خارجی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دعوت از اساتید تراز اول دنیا جهت همکاری آموزشی و پژوهشی در این مسیر گام برداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در چند سال اخیر با اجرای سیاست‌های متناسب با نیاز کشور سعی بر ایجاد تعاملات بین‌المللی علمی داشته‌ایم که در این راستا توانسته‌ایم با دانشگا‌های خارجی مختلفی تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری امضا نماییم.

دکتر کوهستانی با اشاره به وجود اعضای هیات علمی جوان و توانمند در گروه‌های آموزشی مختلف در این دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه جیرفت در زمینه‌های مختلف علوم، از جمله؛ باستان‌شناسی، کشاورزی، علوم پایه و منابع طبیعی دستاوردهای قابل توجهی داشته است، لذا با تلاش همکاران در راستای انتقال این تجارب به سایر ذینفعان هستیم.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به تاریخ کهن جیرفت، بیان داشت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های بزرگ منطقه قدمت تاریخ و تمدن آن است که از دیرباز نظر محققین و باستان‌شناسان بی‌شماری را به خود جلب کرده است، و در این راستا دانشگاه جیرفت با دعوت از باستان‌شناسان تراز اول دنیا سعی دارد زوایای دیگر این تمدن را به جامعه ملی و بین‌المللی بشناساند.

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت در ادامه گفت: دانشگاه جیرفت در چارچوب برنامه اجرایی جذب نخبگان خارجی مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به تقاضای گروه باستان‌شناسی این دانشگاه، از پروفسور شین وو دانش‌آموخته دانشگاه هاروارد آمریکا و استاد دانشگاه فودان شانگهای چین جهت همکاری آموزشی و پژوهشی دعوت کرده است.

دکتر علی شهدادی با بیان این مطلب که دکتر شین وو جهت تدریس برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه حضور یافته است تصریح کرد: هدف اصلی این طرح همکاری آموزشی و پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه جیرفت با اساتید دانشگاه فودان چین است.

وی یکی دیگر از اهداف همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه فودان چین را انتقال دانش پیشرفته، تجربه و ایده‌های فناورانه به اعضای هیات علمی و دانشجویان دانست و بیان کرد: ایجاد بستر مناسب جهت رشد خلاقیت و نوآوری در جوانان و دانشجویان گروه باستان‌شناسی یکی دیگر از اهداف این تعاملات است.

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: دانشگاه فودان شانگهای جزء پنج دانشگاه برتر کشور چین از میان حدود چهار هزار دانشگاه آن کشور است.

مدیر گروه باستان‌شناسی دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که پروفسور شین وو بیش از بیست سال به مطالعه و تحقیق بر روی باستان‌شناسی ایران مشغول می‌باشد افزود: تخصص اصلی وی باستان‌شناسی دوره هخامنشی است و کتب و مقالات متعددی در این زمینه منتشر نموده است.

دکتر نصیر اسکندری بیان کرد: به اعتقاد پروفسور شین وو، جیرفت در زمان شاهنشاهی دوره هخامنشی مرکز یکی از مهم‌ترین ایالت‌های امپراتوری آن دوره بوده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دانشگاه جیرفت و دانشگاه فودان شانگهای چین در آینده مطالعات مشترک بیشتری بر روی تمدن باستانی جیرفت انجام خواهند داد.