داوطلبین کنکور سراسری 98 نگران حوز‌ه‌های برگزاری آزمون نباشند و تنها به نحوه پاسخگویی به سؤالات توجه داشته باشند.
رییس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که حوزه‌های برگزاری آزمون از ماه قبل بررسی، نیازسنجی و همه مشکلات آنها برطرف شده است، گفت: داوطلبین کنکور سراسری نگران حوزه‌های برگزاری آزمون نباشند زیرا دغدغه دانشگاه جیرفت برگزاری کنکور با بهترین شکل ممکن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی افزود: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش و آموزش کشور بر آن تاکید دارد برگزاری آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مقاطع مختلف است که با حساسیت ویژه برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری آزمون‌های فوق به ویژه آزمون سراسری که سرنوشت دانش‌آموزان را رقم می‌زند، از ماه‌ها قبل محل برگزاری آزمون‌ها تعیین می‌شود و به دنبال آن همه امکانات شهرستان بسیج می‌شود و همچنین بیش از 20 دستگاه اجرایی در برگزاری این آزمون‌ها دخیل هستند.

وی با اشاره به گرمای 45 درجه جنوب کرمان به ویژه شهرستان جیرفت بیان‌ کرد: داوطلبین نگران این‌ موضوع نباشند زیرا همه حوزه‌‌های برگزاری آزمون مجهز به وسایل سرمایشی مناسب شده‌اند و هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

رییس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که در کشور بیش از 500 حوزه برگزاری آزمون سراسری وجود دارد گفت: طبق اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور دانشگاه جیرفت در برگزاری آزمون‌های سراسری به عنوان یکی از 10 حوزه برتر برگزاری آزمون‌ها انتخاب شده و نماینده تام‌الاختیار این حوزه مورد تقدیر قرار گرفته است.

وی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان کنکورهای مختلف به ویژه کنکور سراسری، اعم از مدیران، مراقبین، رابطین و حفاظت آزمون افزود: کسب این موفقیت را مرهون زحمت همه برگزارکنندگان کنکور و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان به ویژه مجموعه فرمانداری، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، اداره اطلاعات، نیروی انتظامی، اداره برق، شهرداری، اورژانس 115، مخابرات، دانشگاه پیام نور، مرکز فنی و حرفه‌ای و هلال احمر شهرستان جیرفت هستیم.