رقابت بیش از 5000 داوطلب در آزمون سراسری 98 در شهرستان جیرفت
نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 98 شهرستان جیرفت دکتر حمیدرضا علیزاده گفت: پنج هزار و 377 داوطلب مرد و زن در آزمون سراسری 98 در شهرستان جیرفت به رقابت می‌پردازند.

دکتر حمیدرضا علیزاده با بیان این مطلب که در کنکور سال 98 همانند سال گذشته دختران گوی سبقت را از پسران ربوده‌اند بیان کرد: در شهرستان جیرفت 63 درصد شرکت‌کنندگان دختر و 37 درصد پسران هستند.

وی بیان کرد: در کشور نیز یک میلیون 353 هزار و 124 داوطلب در آزمون سراسری شرکت کرده‌اند که 41 درصد مرد و 59 درصد زن هستند و همچنین بیشترین گروه شرکت‌کننده علوم تجریی با 47 درصد می‌باشد.

دکتر علیزاده ادامه داد: در شهرستان جیرفت نیز حدود 56 درصد شرکت‌کنندگان در گروه آزمایشی علوم تجربی و 23 درصد علوم انسانی هستند. در آزمون سال جاری گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجه با 15 درصد از گروه آزمایشی ریاضی و فنی با شش درصد پیشی گرفته‌اند.

نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 98 شهرستان جیرفت گفت: بیش از 450 نفر در برگزاری آزمون سراسری شرکت دارند و همه پیش‌بینی‌ها و امکانات لازم برای برگزاری این آزمون مهیا شده است.

وی ضمن قدردانی از همه دستگاه‌‌های اجرایی شهرستان به ویژه فرمانداری، اداره اطلاعات، آموزش و پرورش، شهرداری، اداره برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی، اورژانس، پلیس راه، هلال احمر، نیروی انتظامی و آتش‌نشانی برای برگزاری این آزمون خاطرنشان کرد: آزمون سراسری هر سال  برگزار می‌شود و همه امکانات شهرستان جیرفت برای هر چه بهتر برگزاری این آزمون بسیج شده است.