پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه جیرفت برای سال تحصیلی 1400-1399 تا 7 مهر ماه تمدید شد
hidden

ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی برای داوطلبین عزیز، به اطلاع داوطلبان متقاضی پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال 99 می رساند که مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در آزمون مذکور تا تاریخ 7/7/99 تمدید شده است. داوطلبان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

دانشگاه جیرفت در همین راستا در مقطع کارشناسی برای سال تحصیلی جدید (1400-1399) در رشته‌های زیر بدون کنکور دانشجو می پذیرد:

جدول زمانبندی پذیرش

موضوع

تاریخ

ثبت نام داوطلبان، انتخاب رشته محل های مورد نظر در سایت سازمان سنجش آموزش کشور

5/5/99 تا 99/7/7

اعلام اسامی پذیرفته شدگان در در سایت سازمان سنجش آموزش کشور

هفته سوم مهر ماه

واجدین شرایط ثبت‌نام

دارا بودن یکی از شرایط زیر:

- دیپلم نظام جدید آموزشی (3-3-6) اعم از شاخه های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش و یا اخذ آن تا تاریخ 99/06/31

- مدرک پیش دانشگاهی (نظام سالی-واحدی و یا ترمی-واحدی)

- دیپلم نظام قدیم آموزشی

- مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

- کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور

برای اطلاع دقیق از سایر شرایط و ضوابط به سایت سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و جدیدترین «دفترچه راهنما و انتخاب رشته تحصیلی پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی» مطالعه گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از شنبه تا چهارشنبه در ساعات اداری (ساعت 7:30 تا ساعت 13:30)  با شماره تلفن 03443347066 حوزه معاونت آموزشی دانشگاه جیرفت  تماس حاصل فرمایید.