رییس دانشگاه جیرفت در پیامی فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.
رییس دانشگاه جیرفت در پیام خود ضمن گرامی داشت فرارسیدن آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس بر تلاش برای تولید علم در راستای خودکفایی در حوزه‌های علمی و فناوری‌های نوین از طریق تلاش خانواده بزرگ علمی کشور تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در ابتدای پیام خود آورده است، فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بهار علم و دانش که مقارن با ایام پرشور محرم و یادآور حماسه آزادگی و عزت‌مداری سرور سالار شهیدان امام حسین (ع) و همچنین هفته دفاع مقدس، تلاش و ایثار جوانان این مرز بوم در آن روزها که بر گرفته از فرهنگ عاشورا بود را به تلاشگران عرصه علم و فرهنگ به‌ویژه نودانشجویان تبریک می‌گویم. تلاش همه اساتید و پیشکسوتان حوزه علم و فرهنگ و خانواده بزرگ دانشگاهی کشور به ویژه جنوب استان کرمان در راستای رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی را قدر دانسته و امیدوارم با توکل بر خداوند منان حرکت در مسیر و تحقق آرمان‌های بلند نظام جمهوری اسلامی را ادامه دهیم. در بخش دیگر این پیام آمده است، در سال‌های اخیر با رهنمودهای مقام معظم رهبری و همچنین سیاست‌گذاری مناسب دولت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رشد علمی خوبی را در کشور در بخش‌های مختلف شاهد بودیم که این مهم مرهون تلاش و ایثار جامعه علمی کشور است و امیدواریم با حمایت‌های دولت محترم و وزارت عطف و همچنین تلاش عالمان و همه اساتید و پژوهشگران که امروز به عنوان خط شکنان جنگ اقتصادی که دشمن راه انداخته است بتوانیم این برهه حساس را پشت سر بگذاریم. در ادامه این پیام آمده است، بدون شک وظیفه دانشگاه نظریه‌پردازی، تولید، اشاعه دانش و تربیت دانش‌آموخته متخصص، مسئولیت‌پذیر و ارتقای فرهنگ، مسئول و مشارکت‌جو است. بنابراین باید بنیان دانشگاه در جهت توجه به اخلاق و معنویت و توانمندسازی دانشجویان در راستای مواجه با آینده پیش رو و داشتن نگاه درست به شرایط کنونی که هر کدام سرمایه‌های عظیمی است برای رشد و تعالی کشور هستند نهایت اهتمام را داشته باشند. در بخش پایانی این پیام آمده است، برای داشتن جامعه‌ای پویا و سالم باید همه آحاد جامعه در این راستا تلاش کنند و با هماهنگی و همکاری یکدیگر در برهه حساس که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی "گام دوم انقلاب باید استوارتر و محکم‌تر برداشته شود" لذا با حمایت و تعامل سازنده با نظام آموزش عالی کشور که سرمایه و داشته‌های ارزشمندی را در خود دارد قوت بیشتری به جامعه دانشگاهی ببخشند. چرا که پیشرفت و آبادانی کشور به فکر، اندیشه و عمل سرزمین گره خورده‌است. در پایان ضمن تبریک مجدد فرارسیدن آغاز سال تحصیلی امیدوارم سال تحصیلی جدید، سال شکوفایی و رونق تولید ملی و به بارنشینی درخت تنومند علم و عمل در همه شاخه‌­ها و رشته­‌های دانشگاهی و سال موفقیت بیش از پیش شما عزیزان و سال تحقق اهداف علمی و تحقیقاتی نظام آموزش عالی کشور باشد.