ویژه برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه جیرفت برگزار شد
ویژه برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور رئیس دانشگاه، معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، رؤسای دادگستری شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد، دادستان و شهردار عنبرآباد، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت، یادگاران هشت سال دفاع مقدس، پاسداران سپاه و نیروی انتظامی و همچنین جمعی از مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت در این آیین گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های دفاع مقدس بسیج همه اقشار مختلف مردم بود که در آن می‌توانستی دانشگاهی، استاد، دانشجو، بازاری، دانش‌آموز و همه آحاد مردم را ببینید.

حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی افزود: دومین ویژگی مهم دفاع مقدس اخلاص و توکل به ذات خداوند همه مردم بویژه فرماندهی کل قوا امام خمینی (ره) و حتی فرمانده‌های جبهه‌ها و بسیجیان بود که تنها توکل بر خداوند داشتند.

وی یکی دیگر از ویژگی دفاع مقدس را خود باوری آنها دانست و بیان کرد: سربازان امام خمینی (ره) باور داشتند که ما می‌توانیم و در برابر ابر قدرت‌های جهان ایستادند و پیروز شدند.

وی با بیان این مطلب که هرچند این جنگ بر ما تحمیل شد اما دستاوردهای فراوانی هم داشت، بیان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس این بود که باور کردیم پیروزی برای کسانی است که در راه خداوند و برای رضای خداوند برای دفاع از خاک خود ایستادگی کردند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران در دنیا افزود: یکی دیگر از دستاوردهای دفاع مقدس که امروز ابر قدرت‌های جهان نمی‌توانند آن را ببینند، اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران است که نمی‌توانند بدون در نظر گرفتن کشور ما در منطقه کاری از پیش ببرند.

معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که امام خمینی (ره) در صحیفه نور فرموده‌اند؛ عراق برای چند وجب خاک به ما حمله نکرد بلکه برای نابودی اتحاد مسلمین جهان به ایران حمله کرد گفت: بیداری اسلامی که امروز در دنیا شاهد آن هستیم برگرفته از دفاع مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که در آن مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند؛ جوانان باید جهاد علمی به پا کنند بیان کرد: اگر یک روزی یادگاران هشت سال دفاع مقدس رفتند و جانفشانی کردند امروز باید در جبهه‌ای دیگر شما جوانان حضور پیدا کنید و با راه‌اندازی جهاد علمی، اقتدار انقلاب اسلامی را به دنیا نشان دهید.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان این مطلب که این آیین با تلاش همه مسئولان دانشگاه بویژه مدیریت فرهنگی، بسیج دانشجویی و سایر کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار شد افزود: در این راستا دانشجویان بسیاری برای برگزاری این آیین تلاش کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در این آیین برنامه‌های متنوعی از جمله روایتگری یادگار هشت سال دفاع مقدس "سید کمال هاشمی"، پرچم‌خوانی، گلباران قبور شهدای گمنام دانشگاه و دیگر برنامه‌های فرهنگی همراه بود.