استارت‌آپ‌ها می‌توانند با تکیه بر دانش بومی و سرمایه اجتماعی در استفاده از محصولات محلی، موتور توسعه ملی را سرعت ببخشند.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور در سی و ششمین شورای پژوهش و فناوری استان کرمان در دانشگاه جیرفت با اشاره به برگزاری استارت‌آپ‌های تخصصی توسط دانشگاه علمی کاربردی در کشور گفت: استارت‌آپ‌های تخصصی می‌توانند مشکلات اقتصادی جامعه را با تکیه بر سرمایه‌های اجتماعی حل کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر موسی‌زاده در این نشست افزود: استارت‌آپ‌ها راهکاری برای رونق کسب و کار و دسترسی سریع به اطلاعات موردنیاز این کسب و کارها هستند.

وی با بیان این مطلب که در کشور منابع عظیمی داریم اما به درستی از آنها استفاد نمی‌کنیم، افزود: می‌توان با برگزاری استارت‌آپ‌ها و کشف نوآوری و جذب سرمایه‌گذار برخی از مشکلات را حل کرد.

دکتر موسی‌زاده تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور خام‌فروشی است لذا با استفاده از توان ملی در تولید محصولات کشاورزی با اتکاء بر دانش بومی و ظرفیت‌سازی برای حضور جوانان در عرصه توسعه ملی می توان بر مشکلات فعلی غلبه کرد.

وی با بیان این مطلب که دانشگاه جامع علمی کاربردی مدلی نو برای برگزاری استات‌آپ‌ها طراحی کرده است، بیان کرد: در این دانشگاه یک شبکه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در کشور شناسایی و ایجاد شده است که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری برای به ثمر رساندن ایده‌های نو هستند. با استفاده از این شبکه توانسته‌ایم استارت‌آپ‌های اثربخشی را در کشور برگزار کنیم.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان این مطلب که خرما یک محصول ارزشمند برای ایجاد ارزش افزوده است، خاطرنشان کرد: با کشف ایده‌های نوین و جذب سرمایه‌گذاران می‌توان محصولات متنوعی را برای داخل و حتی صادرات تولید کرد.

دکتر موسی‌زاده با اشاره به تولید خرما در هفت استان کشور بیان کرد: کشور ایران اسلامی چهارمین تولیدکننده خرمای دنیا است اما تاکنون نتوانسته‌ایم از این محصول آنگونه که باید در توسعه اقتصادی ملی استفاده کنیم.

وی با بیان این مطلب که برگزاری استارت‌آپ خرما می‌تواند راه‌گشای برخی مشکلات تولید، فرآوری و ایجاد ارزش افزوده این محصول استراتژیک کشور باشد، بیان کرد: با حمایت و همکاری اقشار مختلف مردم، مسئولان و دانشگاهیان استارت‌آپ خرما را دو ماه آینده برگزار خواهد شد.