ایجاد ارتباط مستمر دانشگاه با صنعت، کشاورزی و جامعه یکی از اولویت‌ها و راهبرد‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
رییس دانشگاه جیرفت در ادامه با اشاره به هدف‌گذاری و راهبرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ایجاد ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت، کشاورزی و جامعه گفت: در این راستا دانشگاه جیرفت با هدف کمک به رفع نیاز‌ها و مشکلات کشور به ویژه منطقه، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان را به این مهم معطوف و دستاورد‌های خوبی در بر داشته است.

دکتر شاپور کوهستانی افزود: اگر چه محصول خرما در جنوب کرمان از نظر تولید و سطح زیرکشت جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد، اما با نگاهی متفاوت و با استفاده از شرک‌های دانش بنیان می‌توان از این ظرفیت برای ارتقاء شاخص‌های اقتصادی و توسعه پایدار منطقه بهره برد.

وی با بیان این مطلب که در جنوب کرمان نمایشگاه خرمای واریته کلوته برگزار می‌شود تصریح کرد: با هم‌افزایی و تلاش مشترک دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مردم می‌توان با برگزاری نمایشگاه‌ها و استارت‌آپ­‌های تخصصی خرما ایده‌های نوینی را در این زمینه کشف و مورد حمایت قرار داد.

دکتر کوهستانی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در راستای شناسایی و پردازش ایده‌ها و معرفی آنها به سرمایه‌گذاران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو استارت‌آپ در جنوب کرمان برگزار کرده است، خاطرنشان کرد: در این راستا برای اولین بار در جنوب کشور اولین استارت‌آپ تخصصی کشاورزی با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشجویان دانشگاه‌های مختلف استان برگزار شد، که چندین ایده به بخش خصوصی معرفی و در حال طی مراحل جذب سرمایه‌گذار هستند.

وی بیان کرد: دانشگاه جیرفت با برخورداری از نیروی انسانی کارآمد و همچنین اعضای هیات علمی جوان و توانمند، رسالت خود را کمک به توسعه ملی و منطقه‌ای می‌داند.

به گزارش روابط عمومی و امور‌ بین‌الملل دانشگاه جیرفت، در ادامه این نشست اعضاء در راستای برگزاری هر چه اثربخش‌تر استارت‌آپ تخصصی خرما در جنوب کرمان مباحثی را مطرح کردند.

این نشست با حضور رییس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان، رییس سازمان جهاد‌ کشاورزی جنوب کرمان، معاون مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان، معاون سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان، مدیر اجرایی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن جنوب کرمان، اعضای شورای پژوهش و فناوری استان کرمان، معاونین و مدیران دانشگاه جیرفت برگزار شد.