کارگاه شتاب ایده‌های نو در دانشگاه جیرفت برگزار شد
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی کارگاه آموزشی شتاب ایده‌های نو در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: به منظور افزایش اعتماد به نفس دانشجویان در راستای ارائه ایده‌های نو و کارآفرینی این کارگاه با حضور دانشجویان و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

وی با اشاره به حرکت دانشگاه جیرفت به سمت دانشگاه کارآفرین و نسل سوم تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این نوع کارگاه‌های آموزشی ایجاد فرهنگ کارآفرینی فناورانه در دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه است.

دکتر علیزاده بیان کرد: در راستای نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی نیز سلسله کارگاه‌های آموزشی در هفته پژوهش نیز ادامه خواهد داشت که به صورت تخصصی به تبیین شاخص‌های لازم جهت تجاری‌سازی و موفقیت ایده‌های فناورانه می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: برای بسترسازی در جهت هدایت ایده‌های فناورانه و استارت‌آپی دانشگاه جیرفت اقدام به راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناور کرده است، که تفاهم‌نامه آن امضا شده است و در هفته پژوهش افتتاح خواهد شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت نقش مرکز رشد واحدهای فناور را هدایت ایده‌های فناورانه فارغ‌التحصیلان جنوب کرمان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان منطقه با راهبرد دانشگاه کارآفرین دانست.

مدرس این دوره دکتر صلواتی‌زاده مدرس و مشاور دوره‌های تخصصی مدیریت در ایران و امارات بود.