رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی هفته پژوهش را گرامی داشت
سیاست اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسعه دانشگاه کارآفرین و پاسخگو به نیازهای جامعه است.

رئیس دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت هفته پژوهش بر افزایش تولید فناورانه توسط اعضاء هیات علمی و دانشجویان تاکید کرد و گفت: یکی از سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسعه و حمایت از تولیدات فناورانه دانشگاهیان در راستای پاسخ به نیازهای کشور است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، در پیام دکتر شاپور کوهستانی آمده است؛ توسعه همه جانبه ایران اسلامی که در چشم‌انداز بیست ساله کشورمان در افق 1404 ترسیم گردیده است؛ در سایه توسعه علمی و فناوری تحقق می‌یابد و این مهم جز از طریق گسترش فرهنگ پژوهش و تحقیق در جامعه میسر نخواهد شد.

در این پیام آمده است؛ امروزه فرهنگ پژوهش به عنوان یک سرمایه‌گذاری استراتژیک در کشور مورد توجه قرار گرفته است و در دانشگاه‌ها بالاترین اولویت به حمایت اعضای هیات علمی و دانشجویان در امر پژوهش اختصاص داده می‌شود و همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تجاری‌سازی علم تاکید دارند باید تجاری‌سازی علم و تولید ثروت از یافته‌های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری از تکالیف مهم پژوهشگران دستگاه‌های پژوهشی و فناوری محسوب می‌گردد.

در ادامه این پیام آمده است؛ در راستای عمل به سند راهبردی دانشگاه جیرفت، این دانشگاه با حمایت از طرح‌ها، ایده‌ها و پژوهش‌های دانش بنیان و کاربردی اعضای هیات علمی و دانشجویان توانسته است گام‌های مؤثری بردارد.

در بخشی دیگر از این پیام آمده است، پژوهش، فناوری و کارآفرینی از محورهای اصلی رشد و توسعه هر کشور محسوب می‌شود و لازمه دست‌یابی به توسعه پایدار ملی پژوهش و کارآفرینی دانش بنیان است، در این راستا وظیفه جامعه دانشگاهی این است که با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود و بهره‌گیری از تجارب و دستاورد‌های علمی در راه رشد و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت کند.

در پایان این پیام آمده است؛ اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی جیرفت ضمن تبریک هفته پژوهش به اعضای هیات علمی، اساتید و دانش پژوهان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، دانشجویان، و همه فعالان این عرصه، برای این عزیزان، توفیق خدمتگزاری روزافزون و موفقیت هرچه بیشتر در عرصه‌های علمی و فناوری را از درگاه یکتای بی همتا آرزومندم و امیدوارم با همت عالی شما سرمایه‌های اجتماعی و انسانی کشور، تاج عزت و سرافرازی، و سربلندی، در مسیر اخلاق و آزادگی بر تارک ایران اسلامی بدرخشد.