نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری در دانشگاه جیرفت افتتاح شد
سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه جیرفت به همت معاونت آموزشی و پژوهشی، مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی و با برنامه ریزی و مدیریت خانم دکتر رضوی در روز شنبه مورخ 23/9/1398، با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان و هیات رییسه دانشگاه افتتاح شد.

در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی در بخش‌های مختلف پژوهشی از جمله مقالات، طرح‌های پژوهشی محصول محور، کتب و پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های بین‌المللی اساتید و دانشجویان به نمایش گذاشته شد.

در آیین گشایش این نمایشگاه معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک آغاز هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه، بر حمایت دانشگاه از فعالیت‌های فناورانه اساتید و دانشجویان تاکید کردند.

دکتر علیزاده با ذکر این نکته که دانشگاه جیرفت پژوهش هدفمند و مساله محور در راستای ایجاد ارزش افزوده و توسعه کارآفرینی را سر لوحه برنامه‌های خود قرار داده است افزود؛ در این مسیر گام‌های ارزشمندی از جمله ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه و افتتاح مرکز مدیریت مهارت‌آموزی دانشگاه برداشته است.