چهارمین دوره مسابقات شهر ریاضی در دانشگاه جیرفت آغاز شد
مدیر گروه ریاضی دانشگاه جیرفت گفت: چهارمین دوره مسابقات شهر ریاضی به مناسبت یاد بود "سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی" در دانشگاه جیرفت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر یوسف محمدی افزود: مرحله اول چهارمین دوره از مسابقات شهر  ریاضی که از امسال  تحت عنوان "مسابقات شهر ریاضی یاد بود سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی" برگزار می شود، ویژه  دانش آموزان  پسر و دختر ششم ابتدایی، به صورت جداگانه با شرکت بیش از 130 دانش آموز برگزار گردید.

وی تصریح کرد: 20 تیم دو نفره با کسب حداقل امتیاز لازم موفق به کسب گواهی راه یابی به دور دوم این مسابقات از انجمن ریاضی دانشگاه جیرفت شدند.

دکتر محمدی تصریح کرد: این مسابقات هر ساله در دانشگاه جیرفت توسط انجمن ریاضی دانشگاه جیرفت با همکاری اداره آموزش پرورش شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد و انجمن معلمان ریاضی شهرستان برگزار می شود. وی هدف از برگزاری این مسابقات را علاقه مند کردن دانش آموزان به ریاضیات و آموزش ریاضی از طریق حل مسئله در یک فضای شاد و هیجان انگیز و متفاوت با روشهای سنتی آموزش دانست و بیان کرد: از مهم ترین موضوعات این مسابقه ارزیابی توانایی علمی و هوش تحلیلی و محاسباتی دانش آموزان و ارزیابی فعالیت های تیمی آنها می باشد.

دکتر محمدی ادامه داد: دور اول این مسابقات ویژه پایه های پنجم دبستان در روز های 27 و 28 بهمن و ویژه دانش آموزان دوره متوسطه اول در 4 و 5 اسفند برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: زمان برگزاری دور دوم مسابقات پس از اتمام مسابقات مرحله اول توسط انجمن ریاضی دانشگاه جیرفت اطلاع رسانی خواهد شد.