عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت قهرمان مسابقات شطرنج جام فجر گرامی داشت شهید سپهبد سلیمانی شد.
"دکتر فرهاد خوشنام" عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت با غلبه بر حریفان خود توانست در مسابقات شطرنج جام فجر گرامی داشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شهرستان جیرفت به مقام قهرمانی برسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، اولین دوره مسابقات شطرنج جام فجر گرامی داشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شهرستان جیرفت همزمان با چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با حضور 54 بازیکن از شهرهای مختلف استان کرمان و استان هرمزگان برگزار شد.

این مسابقات به عنوان گرامیداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در 7 دور با انجام 190 مسابقه شطرنج در یک روز برگزار گردید.

سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود و چندین قهرمان استان در این مسابقات حضور داشتند.

گفتنی است همزمان با مراسم اختتامیه این رقابت ها که با حضور رئیس محترم شورای شهر جیرفت و رئیس محترم ورزش و جوانان شهرستان و جمع کثیری از مشتاقان، طرح توسعه شطرنج جیرفت (jiroft city chess) رونمایی شد.

به ترتیب نفرات برتر این دوره از مسابقات به شرح ذیل می باشند.

مقام اول : فرهاد خوشنام از جیرفت

مقام دوم : مهدی امینی زاده از کرمان