4 ایده فناورانه در مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه جیرفت پذیرش شد
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت با اشاره به پذیرش چهار ایده فناورانه در مرکز رشد واحد های فناور این دانشگاه گفت: دانشگاه جیرفت با بهره گیری از پتانسیل عظیم منطقه به ویژه نیروی انسانی توانمند و خلاق به سمت پرورش ایده های فناورانه و دانش بنیان حرکت می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حمیدرضا علیزاده در نشست شورای مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه جیرفت که با حضور نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد افزود: یکی از مهمترین اهداف دانشگاه که در سند چشم انداز به آن تاکید شده است ارتباط دانشگاه با جامعه، صنعت و کشاورزی می باشد که در این راستا با راه اندازی مرکز رشد توانستیم به این مهم بیش از گذشته دست یابیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه جیرفت با بیش از 115 عضو هیات علمی تمام وقت در حوزه های مختلف ظرفیت بسیار خوبی برای پژوهش در راستای حل مشکلات و معضلات منطقه دارد و این مهم نیاز مند همکاری سایر دستگاه های اجرایی جنوب استان کرمان دارد.

دکتر علیزاده با اشاره به جذب ایده های فناورانه در مرکز رشد دانشگاه جیرفت بیان کرد: این مرکز آمادگی دارد که از ایده ها و طرح های فناورانه و دانش بنیان همه اقشار جامعه حمایت کند.

در ادامه این نشست مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه جیرفت گفت: بیش از ده ها طرح و ایده به مرکز رشد این دانشگاه مراجعه کرده اند که با پایش و ارزیابی این ایده ها چهار طرح مورد پذیرش برای دوره رشد مقدماتی قرار گرفتند.

دکتر حسینی افزود: تعداد زیادی از ایده ­های فناورانه دیگر نیز در نوبت دفاع در اواخر اسفندماه می­ باشند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که این مرکز بعنوان مرکز رشد مادر در شهرستان جیرفت فعالیت می­ کند یادآور شد: حوزه فعالیت این مرکز جامع است و پذیرای همه طیف ایده­ از دارویی و سلامت تا کشاورزی و فنی مهندسی می­ باشد.

دکتر حسینی بیان کرد: مرکز رشد واحد های فناوری دانشگاه جیرفت خدمات مالی، فضای استقرار، مشاوره، بازاریابی و ... را برای صاحبان ایده در قالب واحدهای فناور ارائه می­ دهد، بنابراین از دانش­ آموختگان و جوانانی که نیاز به همکاری و حمایت در راستای عملیاتی کردن ایده خود دارند استقبال می ­شود.