رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد را گرامی داشت
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت متن پیام دکتر شاپور کوهستانی رییس دانشگاه به شرح ذیل است.

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

معلمی هنر است. هنر عشق ورزیدن، هنر از خودگذشتن، هنر ایثار و در یک کلام هنر انسان سازی.

خداوند متعال رسالت معلمی را بر گردن انبیاء و پیروان راستین ایشان نهاد و روح تعهد، مهربانی و دانایی را در وجود شرافتمند معلمین دمید تا راهگشا و راهنمای جامعه انسانی به سوی تکامل و فرزانگی باشند.

همکاران ارجمند و اساتید فرزانه

امروز که یادآور اندیشه، منش، شجاعت و از خودگذشتگی معلم فرزانه استاد شهید مرتضی مطهری است را غنیمت شمرده تا ضمن عرض تبریک و خدا قوت، سلامتی و بهروزی شما را از درگاه احدیت آرزو کنم.

امید است با همفکری و همراهی شما عزیزان شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا را به فرصت‌های جدید برای نوآوری در آموزش و پژوهش و پاسخگویی به نیازهای کشور تبدیل کنیم و با تلاش مضاعف پیشرو در جهش تولید در کشور باشیم.

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم

فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم