تهدیدات امروز را به فرصت های جدیدی در راستای نوآوری در آموزش و پژوهش تبدیل کنیم.
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور گفت: اعضای هیات علمی از تهدیدات امروز برای نوآوری در آموزش و پژوهش بهره گرفته و با تلاش به سمت رفع نیاز های جامعه حرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در نشست گرامی‌داشت مقام معلم و استاد که با حضور اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و عرض تبریک روز معلم به اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه افزود: خداوند متعادل رسالت معلمی را بر عهده انبیاء و پیروان راستین ایشان نهاد و روح تعهد، مهربانی و دانایی را در وجود شرافتمند معلمین دمید تا راهگشا و راهنمای جامعه انسانی به سوی تکامل و فرزانگی باشند.

وی ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای همکاران و مردم عزیزمان تصریح کرد: امید است با همفکری و همراهی کارکنان شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا را به فرصت های جدید تبدیل کنیم.

دکتر کوهستانی نوآوری در آموزش و پژوهش و پاسخگویی به نیازهای کشور را یکی از اولویت‌های جامعه دانشگاهی دانست و بیان کرد: امروز بهره گیری از فرصت پیش آمده در راستای نقش‌آفرینی در جهت کمک به رفع نیاز‌های کنونی جامعه به ویژه جنوب کرمان می‌تواند به عنوان گام پیش‌روی اعضای هیات علمی قرار گیرد که در این راستا مجموعه دانشگاه جیرفت با تمام توان پای کار است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان در منطقه و همچنین دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های بی نظیر دانشگاه جیرفت وجود اعضای هیات علمی توانمند و جوان است که می‌تواند به عنوان یه سرمایه در راستای توسعه همه جانبه منطقه به ویژه جنوب کرمان از آن بهره‌مند شد که امیدواریم در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان به ویژه سیاست‌های پیش‌روی نظام مجموعه استان و شهرستان‌های جنوب کرمان به آن توجه ویژه داشته باشند.

در ادامه این نشست اعضای هیات علمی و هیئت رئیسه دانشگاه تبادل نظر کردند و همچنین در پایان این نشست به صورت نمادین به نمایندگی از اساتید دانشگاه از اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه دانشگاه تجلیل شد.