رییس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی ضمن گرامی داشت هفته دولت روز کارمند را تبریک گفت.
رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی ضمن گرامی داشت هفته دولت و تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) روز کارمند را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، پیام دکتر شاپور کوهستانی به شرح ذیل می باشد؛

در متن این پیام آمده است؛ شهریور ماه تداعی کننده تلاش و از خودگذشتگی های بی شماری است که نمونه آن جان نثاری شهدای گرانقدری چون شهید رجایی و شهید باهنر در راه استقلال و عزت ملی است و امروز نیز به پاس آن مجاهدت ها باید مقام این شهیدان را ارج بنهیم و یاد و خاطر آنها را گرامی بداریم.

در ادامه این پیام آمده است؛ تقارن هفته دولت و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش را گرامی می داریم و با تاسی از امام بزرگوار(ره) راه تلاش و کوشش در مسیر سربلندی کشور عزیزمان ایران اسلامی را همانند شهدای گرانسنگ ادامه خواهیم داد.

در این پیام آمده است؛ توسعه همه جانبه مگر با تلاش، همدلی و صداقت امکان پذیر نیست و بی تردید کسانی که در این مسیر با تلاش و پشتکار خود زمینه رشد و تعالی نظام را فراهم می کنند شایسته ی سپاس بسیار هستند.

در پایان این پیام آمده است؛ اینجانب ضمن تبریک روز کارمند، هفته دولت و یاد و نام شهدای دولت را گرامی داشته و از زحمات و همراهی تمامی کارکنان دولت و همکاران عزیز دانشگاه که باعث پیشبرد امور دانشگاه شده اند تقدیر و تشکر می کنم و افتخار می کنم که در سایه زحمات شما، دانشگاه جیرفت هر روز در عرصه های مختلف کشور می درخشد و روز به روز پله های ترقی را با صلابت طی می نماید.

امیدوارم با کمک و همکاری تمامی کارکنان دانشگاه، در بهبود کیفیت کلیه فعالیتها، جلب رضای باری‌تعالی و نیز ارتقای کیفیت خدمات دانشگاه بهتر از گذشته حرکت نمائیم.

روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جیرفت