معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت در پیامی روز کارمند را گرامی داشت
معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت ضمن گرامی داشت فرا رسیدن هفته دولت، با صدور پیامی روز کارمند را به همه کارکنان دولت به ویژه کارمندان دانشگاه جیرفت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حمیدرضا علیزاده افزود: هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و تجدید میثاق با آرمان های شهیدان والامقام ، رجایی و باهنر است. چهارم شهریورماه روز کارمند، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

دکتر علیزاده تصریح کرد: بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و در مجموعه دانشگاهی ما نیز مسئولیت سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی به عهده کارمندان پرتلاش است و هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان به ثمرنخواهد رسید.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشگاه جیرفت که در راستای ارتقای سطح دانش همواره در تلاش و تکاپو می باشند ضمن آرزوی سلامت و سعادت امیدوارم درمسیر پیشرفت بیش از پیش دانشگاه و افزایش رضایت گیرندگان محترم خدمات از واحدهای مختلف دانشگاه موفق‌تر از گذشته حرکت نمائیم .