بیانیه تشکلهای دانشجویی دانشگاه جیرفت در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر(ص) و قرآن مجید
در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر(ص) و قرآن مجیدتشکلهای دانشجویی دانشگاه جیرفت بیانیه ای صادر کرد.

وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهً لِلْعَالَمِینَ

اسلام دین رحمت و پیامبر اسلام حضرت ختمی مرتب محمد مصطفی صلی الله علیه و آله نماد رحمت و عطوفت در برابر مردم است. چه بسیار نمونه های لطف و مهربانی ایشان نسبت به عموم مردم در تاریخ ذکر شده است. پیروان پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و رهروان راستین اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله همواره با الگوگیری از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله رحمت و برادری را برای همه انسان های عالم به ارمغان آورده اند.

این کلام شاگرد بزرگ و وصی محمد مصطفی صلی الله علیه و آله، یعنی امیرالمومنین علیه السلام است که درباره انسان ها به کارگزار خود می فرماید: دل خود را آکنده از مهر و محبّت و لطف نسبت به مردم گردان و مبادا برای آنان چون جانور درنده‌ای باشی که خوردنشان را غنیمت دانی؛ زیرا که مردم دو دسته‌اند : یا برادر دینی تو هستند و یا همنوع تو در خلقت.

توهین‌های سخیف و مکرر مجله موهن «شارلی ابدو» در فرانسه و سوزاندن مصحف نورانی قرآن کریم در سوئد، نمونه‌هایی از جاهلیت مدرن و انحطاط فکری و اخلاقی عصر حاضر است. اعتقاد راستین مسلمانان در این است که اهانت به یکی از انبیاء الهی، مانند اهانت به تمام پیامبران و بی حرمتی به قرآن کریم، بی حرمتی به تمامی کتب پیامبران الهی است.

اهانت به صاحب رسالت و مبّشر انسانیت و معلم همیشه آموزنده اخلاق، مهربانی و دشمن ظلم و آموزگار ظلم ستیزی که در طول عمر پر برکتشان اعاده حق از ظالمان و مستکبران زمان و منافقان نموده و برای تعلیم معنویت و انسانیت در سراسر جهان مبعوث گردیده بود اما امروز باز تولید همان ظالمان تاریک فکر و مستکبران سلطه طلب در چهره آزادی خواهان ضد آزادی بروز یافت و این نهایت سفاهت، حماقت و عداوت این جماعت را با دنیای اسلام که جهان کمال خواهی و سعادت  بشریت است می‌رساند.

دین و رسالت پیامبر اکرم (ص) جز برای آزادگی و حق نبوده و نیست و نخواهد بود هدف از چنین دشمنی‌هایی چیزی جز مبارزه با انسانیت نیست و شاهد امثال آن به اسارت و بردگی گرفتن انسان‌های مظلوم جهان است.

تشکلهای دانشجویی دانشگاه جیرفت  ضمن ابراز انزجار از این اقدام جاهلانه و بی‌منطق و محکوم نمودن آن، از آزادی خواهان و پیروان ادیان الهی و همه انسان های بصیر جهان خصوصاً نخبگان و دانشگاهیان جهان انتظار داریم تا با محکومیت این اقدامات سخیفانه در پوشش آزادی بیان، با روشن گری و آگاهی بخشی، اقدامات مقتضی در جلوگیری از تکرار این اقدامات شنیع را انجام دهند.

همچنین از مجامع حقوقی و قانونی خصوصاً وزارت محترم امور خارجه انتظار می‌رود، طبق قوانین بین‌المللی با این اقدامات موهن قاطعانه برخورد کنند.

والعاقبه للمتقین

تشکلهای دانشجویی علمی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و ... دانشگاه جیرفت