پیشکسوتان دفاع مقدس دانشگاه جیرفت تجلیل شدند
آیین تجلیل و تکریم از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، رئیس بنیاد شهید شهرستان و جمعی از اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت: در دوران های گذشته جنگ های متفاوتی در کشور رخ داده است در بسیاری از این جنگ ها بخش های مختلفی از کشور جدا شده و به یغما رفته اما در جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس که یکی از جنگ های کلاسیک طولانی دنیا از آن یاد می شود کشورمان در مقابل بیشاز 20 ابر قدرت جهان ایستاد و مردم ولایی با جانفشانی های خود نگذاشتند ذره ای از این خاک تصرف شود.

حجت الاسلام اصفر شاهرخی افزود:  31شهریور یکی از روزهای تاریخی و برجسته ایران اسلامی محسوب می‌شود و آغاز هفته ارزشمند و یکی از قطعات درخشانی است که در تاریخ ما جلوه‌گری می‌کند.

وی بیان کرد: کشور ما روزی برای دفاع از خود و جنگ علیه باطل در مقابل  رژیم بعث که تمام کشورهای دنیا در پشت صحنه حامی آن بودند، پشتیبانی جز ایمان و اراده پولادین نداشت.

حجت الاسلام شاهرخی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی روز به روز با استمرار رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب و ادامه دهندگان مکتب عاشورایی به قله های توسعه و بالندگی در خیلی از حوزه ها رسید و اکنون جزو کشورهای برتر در سطح بین الملل به شمار می آید.

وی گفت: امروز دفاع مقدس یک دکترین جدید نظامی ایجاد کرده که  دکترین گفتمان مقاومت در حوزه های مختلف است.

در ادامه این آیین حجت الاسلام فرزاد سدری با اشاره به تاریخ گذشته کشور گفت: استکبار دنیا به دنبال تجزیه کشور است و تنها به تحریم و جنگ افروزی بسنده نمی کند لذا باید هوشیار باشیم و نگذاریم دشمن به آنچه می خواد برسد.

استاد حوزه دانشگاه تصریح کرد: دفاع مقدس نمونه بارز رشادت طلبی است و با هر نگاهی به آن بنگری جز شهادت طلبی و تلاش در راه خدا نمی بینی و این رشادت ها باعث شده امروز کشور ما بیمه شود.

حجت الاسلام سدری با اشاره به رفتار، منش و تجربه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: امروز ما نیاز به مکتب حاج قاسم سلیمانی داریم و باید تلاش کنیم این مکتب در جامعه نهادنیه شود.

وی با اشاره به تداوم دفاع مقدس تا امروز خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ما در دفاع مقدس پیش رو پاسداشت دفاعی است که دنیا از آن درس گرفته و مقاومت های فراوانی در دنیا راه افتاده است و باید قدرت پردازندگی را در جوانان و نسل های آینده بالا ببریم.

در ادامه این آیین از پیشکسوتان دفاع مقدس در دانشگاه و همچنین سربازان که مشغول فعالیت در دانشگاه هستند تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت پس از آیین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه عطر افشانی و گلباران شد.