کسب رتبه های برتر کشوری آزمون کارشناسی ارشد سال 99 توسط دانشجویان گیاهپزشکی و زراعت، اصلاح نباتات دانشگاه جیرفت
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جیرفت، دانشجویان گروه گیاهپزشکی و زراعت و اصلاح نباتات این دانشگاه موفق به کسب رتبه های برتر آزمون کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی و مدیریت کشاورزی در کشور در سال 1399 شدند.

بر اساس این گزارش خانم فاطمه موسی خلیل رتبه 2 کشوری، خانم اقدسه احمدنژاد رتبه 5 کشوری و آقای مرتضی صادقی رتبه 9 کشوری در رشته کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی و لیلاسهرابی دانشجوی رشته زراعت و اصلاح نباتات رتبه 7 کشوری در آزمون کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی در سال جاری را از آن خود کردند.

روابط عمومی دانشگاه جیرفت این موفقیت ها را به گروه زراعت و اصلاح نباتات و گیاهپزشکی، دانشجویان و جامعه دانشگاهی دانشگاه جیرفت تبریک عرض نموده و برای دانشجویان عزیز دانشگاه آرزوی سلامتی، موفقیت و بهروزی دارد.