پیام رئیس دانشگاه جیرفت خطاب به نو دانشجویان
رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی ورود نودانشجویان به دانشگاه را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در پیام رئیس دانشگاه آمده است:

در بهار علم و دانش بار دیگر شاهد ورود گروهی از بهترین سرمایه های گرانقدر کشور در دانشگاه جیرفت هستیم. این جوانان پر افتخار و نو دانشجویان امروز بی شک در آینده ای نه چندان دور بر قله های علم و دانش خواهند درخشید هر چند متاسفانه شیوع ویروس کرونا مانع از برگزاری مراسم با شکوه استقبال از شما نو دانشجویان عزیز شده و سعادت دیدار چهره به چهره فعلا نصیبمان نمی شود، اما ورود شما نو دانشجویان گرامی را به این دانشگاه صمیمانه تبریک و خوش آمد می گویم.

امیدوارم با همیاری و همدلی و بهره گیری حداکثری از ظرفیت آموزش های مجازی بتوانیم روند آموزش در دانشگاه را به نحو مطلوب ادامه دهیم.

در پایان ضمن تبریک قبولی  نو دانشجویان گرانقدر در دانشگاه جیرفت، برای همگان از درگاه خداوند متعال سلامت و موفقیت در راه کسب علم و دانش آرزو می نمایم.