عزم دانشگاه جیرفت برای شناسایی و رفع معضلات منطقه با نگاه علمی
رئیس دانشگاه جیرفت گفت: دانشگاه جیرفت آمادگی کامل دارد با همکاری دستگاه های اجرایی به ویژه فرمانداری ها معضلات و مشکلات منطقه را با کار علمی و پژوهشی شناسایی و در راستای رفع آنها گام بردارد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر مرتضی مختاری در نشست هیئت رئیسه دانشگاه و فرماندار جیرفت ضمن قدر دانی از تلاش های مجموعه دولت در شهرستان به وِیژه فرماندار برای پیشگری از بیماری کرونا افزود: نگاه دانشگاه جیرفت به منطقه نگاه مسئله محور است و این دانشگاه با داشتن 110 عضو هیات علمی جوان و توانمند می تواند در راستای رفع معضلات جامعه همیار دستگاه های اجرای باشد.

وی تصریح کرد: امروز نیاز جامعه به ویژه منطقه جنوب کرمان به پژوهش­های کاربردی است که این مهم باید در دستگاه های اجرایی بیشتر نهادینه شود.

دکتر مختاری با اشاره به وجود ظرفیت های بی شمار خدادادی در منطقه جنوب کرمان بیان کرد: باید با همراهی مردم و نگاه علمی به دنبال رفع مشکلات این حوزه ها باشیم و دانشگاه جیرفت با ظرفیت ویژه نیروی انسانی می تواند موثر باشد.

در ادامه این نشست فرماندار جیرفت ضمن قدر دانی از تلاش های دانشگاه جیرفت برای ساخت دو دستگاه ضدعفونی کننده توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان برای مقابله با ویروس کرونا گفت: امروز کار اجرایی بدون پشتوانه پژوهش و تحقیق منسوخ شده است لذا باید در همه زمینه ها تلاش شود کار های اجرایی به صورت علمی بررسی و سپس اجرا شوند.

عطا پور با اشاره به تاثیر علم بر جامعه افزود: جامعه­ای به رشد و توسعه متوازن می رسد که از کار علمی و تحقیقاتی بهره مند شده باشد و مجموعه دولت به ویژه فرمانداری از این مهم استقبال می کند.

وی با اشاره به وجود دانشگاه جیرفت در منطقه جنوب کرمان گفت: باید دستگاه های اجرای در همه زمینه­ها و در راستای اثر بخشی فعالیت های آنها با دانشگاه ارتباط مستمر داشته باشند.