حراست به عنوان مشاور امین و حافظ مجموعه از هرگونه آسیب های احتمالی است
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به جایگاه ویژه حراست در هر دستگاه و مجموعه گفت: حراست به عنوان مشاور امین هر دستگاه و حافظ منافع و امنیت آن در برابر آسیب های احتمالی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر مرتضی مختاری در نشست معارفه مدیر حراست دانشگاه تصریح کرد: حفظ شان و منزلت همکاران و ایجاد محیطی امن و آرام در دانشگاه نیازمند همکاری و همیاری همه کارکنان با مجموعه حراست است.

وی با اشاره به توانمندی مهندس اخلاقی در مسئولیت های گذشته بیان کرد: وی در تمامی مدیریت های خود توانسته با خلاقیت، نوآوری، تلاش  و تعامل با همه کارکنان باعث رونق و توسعه فضای کاری خود شود و امیدواریم با حفظ روحیه امانت داری که داشته اند در این حوزه مهم نیز بتوانند موفق باشند.

دکتر مختاری ادامه داد: از تلاش های مهندس بلندنظر مدیر سابق حراست دانشگاه به واسطه تلاش های فراوانی که در این حوزه انجام داده اند قدردانی می کنم.

در ادامه این نشست معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت ضمن تبریک انتصاب دکتر مختاری به عنوان ریاست دانشگاه جیرفت و مهندس اخلاقی به عنوان مدیر حراست دانشگاه گفت: انسان ها بعضی مواقع از دو نعمت سلامتی و امنیت غافل می شوند و شیوع ویروس کرونا تلنگری بود برای مردم جهان که قدر نعمت سلامتی را بدانند و از طرفی نعمت امنیت بسیار مهم است.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: امروز جوانان و تعداد زیادی از نیروهای جان برکف این نظام شبانه روز در تلاش هستند تا ما در امنیت کامل باشیم.

وی بیان کرد با بیان این مطلب که در اطراف کشور عزیزمان ایران اسلامی جنگ نا امنی وجود دارد اما این مسئله کوچکترین لطمه ای به آرامش و آسایش مردم وارد نکرده است.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به انتصاب مهندس اخلاقی  به عنوان مدیر حراست دانشگاه بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری همه اساتید، کارکنان و دانشجویان در این امر مهم ایشان را همراهی کنیم و بتوانند موفق شوند.

وی خاطرنشان کرد: نگاه ما به حراست نباید نگاه مچ گیری باشد، وظیفه حراست حفاظت از جان، مال و آبروی آن مجموعه است.

این نشست با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، مدیران، روسای دانشکده، مدیران گروه و جمعی از اعضا هیات علمی دانشگاه برگزار و در پایان حکم انتصاب مهندس اخلاقی به عنوان مدیر حراست دانشگاه جیرفت ابلاغ شد.