پذیرش گستردۀ دانشجویان گروه باستان شناسی دانشگاه جیرفت در دانشگاه های معتبر کشور در آزمون کارشناسی ارشد سال 99
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جیرفت، دانشجویان رشته باستان شناسی این دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 در کشور خوش درخشیدند.

بر اساس این گزارش آقای محسن نظام رتبه  4 کشوری را از آن خود کرد و در دانشگاه تهران پذیرفته شد. افزون بر ایشان خانم شهرزاد هاشمی پور در دانشگاه شهیدبهشتی، خانم پریا شهریاری در دانشگاه اصفهان، خانم. خانم نسیم مشایخی در دانشگاه مازندران، خانم هانیه ابوسعیدی در دانشگاه بیرجند، خانم فاطمه محمدی انایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان و خانم زهرا پورعارفی، آقای حافظ الله توکلی، خانم مهدیه شریف و خانم راضیه بهشتی پور نیز در دانشگاه جیرفت پذیرفته شدند.

گروه باستان شناسی دانشگاه جیرفت از سال 1392 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی کار خود را آغاز کرد، هر ساله فارغ التحصیلانی از این گروه با کسب رتبه های برتر آزمون کارشناسی ارشد در کشور، موفق به ورود به دانشگاه های برتر کشور جهت ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی می شوند. همچنین رصد وضعیت تحصیلی این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی نشان دهنده این است که این دانشجویان در دانشگاه های برتر کشور نظیر دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه اصفهان جزو دانشجویان برتر آن دانشگاه ها هستند و همت والای ایشان با تکیه بر زحمات اساتید گروه باستان¬شناسی مایه افتخار و سربلندی دانشگاه جیرفت است.

روابط عمومی دانشگاه جیرفت این موفقیت ها را به گروه باستان شناسی، دانشجویان و جامعه دانشگاهی دانشگاه جیرفت تبریک عرض نموده و برای دانشجویان عزیز دانشگاه آرزوی تندرستی، پیروزمندی و بهروزی دارد.